Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Kies voor bedrukt karton als u een natuurlijke eco uitstraling wilt.

Karton bedrukken

doos van bedrukt karton
Back

De basis van de meeste Venttri presentatieproducten is karton. Dit zorgt voor de nodige stevigheid. Gaat u voor een natuurlijke uitstraling? En wilt u ook iets bijdragen aan het milieu? Dan kan natuurkarton het juiste materiaal zijn voor uw presentatieproduct.

Bedrukt karton in diverse kleuren

Goed om te weten: karton is bij ons ook verkrijgbaar in diverse kleuren. Het is digitaal en in zeefdruk te bedrukken. Houd er wel rekening mee dat dit materiaal onbewerkt meer inkt opzuigt dan papier en het geen bescherming heeft. De inkt oogt op onbewerkt bordpapier minder dekkend. Tegelijkertijd geeft dit wel weer een mooie natuurlijke uitstraling en is het een duurzame keuze. Wellicht sluit dat juist goed aan bij de andere huisstijldragers van uw bedrijf of organisatie.

Soorten

Afhankelijk van de wens en het doel van het product gebruiken we verschillende soorten van dit basismateriaal. Bijvoorbeeld:

  • Bordpapier primokraft verkrijgbaar in grijs of bruin,
  • Eenzijdig wit met een grijze kern,
  • Eenzijdig zwart met een grijze kern,
  • All black, wanneer u kiest voor onbewerkt bordpapier,
  • Of geheel wit.

Bewerkingstechnieken

Technieken die we gebruiken bij dit materiaal zijn heel divers. We hebben een uitgebreid machinepark waar we naar wens verschillende technieken kunnen toepassen. Wij adviseren u hier graag over. Denk aan rillen, snijden, stansen, vouwen, bedrukken en verlijmen. Maar ook bordpapier beplakken met textiel of bedrukt papier behoort tot de mogelijkheden.

Nadat de presentatieproducten de eerste bewerking hebben gehad worden ze nog nabewerkt. Soms moet er nog restmateriaal verwijderd worden of verlijming van onderdelen, afrondingen maken, laser graveren en föhnen van producten. Zodra de presentatieproducten gereed zijn worden ze zorgvuldig verpakt en gereed gemaakt voor verzending. Wij verzorgen niet alleen het drukwerk maar ook de fullfillment. En samen met ons zusterbedrijf Maxxisample maken we uw product in staaltjes, zodat we het daarna in het presentatieproduct kunnen verwerken.

Kortom Venttri maakt presentatieproducten van idee tot eindproduct.

Duurzaam

Van presentatieproducten moet je nog lang kunnen genieten, net zoals van het milieu. Daarom gebruiken we het label “VenttriGreen®” voor ons karton en papier. Deze grondstoffen vinden hun oorsprong in verantwoord beheerde bossen.

Lees meer over het label

Presentatieproducten in natuurkarton

Wij maken verschillende presentatieproducten in natuurkarton. De meeste producten uitgewerkt in dit materiaal trekken de net iets meer aandacht. Het geeft zo’n mooie eco uitstraling en u draagt ook een steentje bij aan het milieu. Uw bedrijf blijft hiermee niet onopgemerkt! Klik op de productgroep hieronder om de opties te bekijken.

Vragen over een product?

Onze medewerkers helpen u graag verder.

Neem contact op of bel +31 13 530 80 50

Get inspired

Voorbeelden presentatieproducten van (natuur)karton

winkeldisplay karton
map met verzenddoos karton
map kartonlook
map karton logo
Luxe box mat papier en met opliggend glans logo open
ringband natuurkarton met elastiek
Natuurkartonnen omslag 4
Back To Top