Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Dossiermappen

Omslagen en mappen

Met een dossiermap van Venttri creëert u overzicht en rust in uw administratie. Onze mappen zijn gemaakt met liefde voor het materiaal én uw documentatie.

Meer weten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back

Overzichtelijk en representatief

Te maken in uw huisstijl

Gaat jarenlang mee

Alles over dit product

Dossiermappen

Overzichtelijk opgeborgen

Een bedrukte dossiermap kunnen wij in vele materialen voor u ontwikkelen en maken. Nagenoeg elke afmeting is daarbij mogelijk, uiteraard bepaalt de inhoud het uiteindelijke formaat van de offertemap. Een extra insteekvak of een gelast visitekaartvenster behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Wat betreft de sluiting van de bedrukte dossiermap kunt u denken aan een drukknoop, magneetsluiting of, zoals in het voorbeeld te zien is, een elastiek sluiting met een leuke kleur. Dat soort details verhogen het gebruiksgemak en voor nèt dat beetje extra uitstraling.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

In allerlei vormen en materialen

Voor bedrukte dossiermappen zijn er verschillende materialen mogelijk. Elk materiaal heeft zijn eigen karakter en voordelen. We gebruiken alleen de mooiste materialen voor uw bedrukte dossiermap of informatiemap. Dun, maar sterk karton met een mooie witte kern zorgt ervoor dat het met de functionaliteit van de bedrukte dossiermap én afwerking wel goed zit. Maar ook andere materialen zijn mogelijk, denk bijv. eens aan PVC.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Design door uzelf of Venttri

Venttri ontwikkelt en maakt dossiermappen op maat. Op basis van onze werktekening kunt u zelf het ontwerp aanleveren. Wilt u liever dat wij aan de slag gaan met een fraai design? Dan is dat natuurlijk geen probleem.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Extra accessoires

Dossiermapmaatwerk

Ieder bedrijf of organisatie heeft zijn eigen wensen. Bij Venttri is het daarom mogelijk om extra accessoires toe te voegen, zoals insteekhoezen of een gelast rugvenster. Ook kunt u bij ons terecht voor een dossiermap met elastiek, zelfs in uw eigen huiskleur. Meer weten of een speciaal verzoek? Vraag naar de mogelijkheden.

Creëer overzicht

Van factuur tot offerte

Een bedrijf kan niet zonder goede dossiermappen, of het nu gaat om administratie of presentatie. Een dossiermap is de perfecte plek voor al uw facturen, offertes en andere belangrijke documenten. Onze producten zijn gemaakt om uw documentatie maximaal te beschermen en te presenteren. Kortom: veilig opgeborgen staat netjes! Wilt u dossiermappen in een bepaalde grootte? Bij Venttri is elke gewenste afmeting mogelijk. Door onze jarenlange ervaring als presentatie-pro’s kunnen wij altijd aan uw vraag voldoen. Daag ons uit!

Productvoorbeelden

Get inspired.

Back To Top