Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Ringband papier omplakt

Ringbanden

Een bedrukte ringband die omplakt is met drukwerk in uw eigen huisstijl: dat geeft een fraai en stevig resultaat.

Meer weten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back

Praktisch presentatieproduct

Te maken in uw huisstijl

Professionele uitstraling

Alles over dit product

Ringband papier omplakt

(Offset) bedrukt papier in uw huisstijl

Karton vormt voor Venttri vaak de basis van een presentatieproduct. Het karton kunnen we bedekken (omplakken) met (offset) bedrukt papier.

Daarbij kunt u voor uw bedrukte ringband kiezen uit meer dan 250 soorten mechanieken, zoals in een D-vorm, 2-rings, 4-rings, hefboommechaniek etc.

Overweeg ook eens deze extra opties – ter verhoging van het gebruiksgemak:

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Karton

Karton vormt de basis voor een papier omplakte ringband. Het karton bedekken (omplakken) we met (offset) bedrukt papier. Dat betekent dat we uw bedrukte ringbanden helemaal conform uw huisstijl kunnen uitvoeren. Wat betreft de afmetingen bieden we u flexibiliteit: van zeer klein tot zeer groot – tot maar liefst maximaal 1.40 mtr. open formaat.

Het voordeel van een papier omplakte ringband is dat deze haarscherp te bedrukken is. Om de ringband nog lang mooi te houden, voorzien we het papier van laminaat: een dun plastic beschermlaagje. Dit laminaat is in diverse uitstralingen aan te brengen: mat/krasvast, glans, linnen, soft touch of pearl.

Wij maken ook ringbanden in andere materialen. Bekijk dan de volgende pagina’s:

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Design door uzelf of Venttri

Venttri ontwikkelt en maakt ringbanden op maat. Op basis van onze werktekening kunt u zelf het ontwerp aanleveren. Wilt u liever dat wij aan de slag gaan met een mooi design? Dat is natuurlijk ook een mogelijkheid.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Een extra laagje

Voor uitstraling en ter bescherming

Het voordeel van een papier omplakte ringband of ringmap is dat deze haarscherp te bedrukken is. Ter veredeling van het drukwerk en om duurzaam gebruik te garanderen, kunnen we het papier voorzien van een beschermlaag: laminaat. U kunt daarbij kiezen uit: mat/krasvast, glans, linnen, soft touch of pearl.

Creëer overzicht

Bijpassende tabbladen op maat

Natuurlijk hoort bij een fraaie bedrukte ringband een tabbladen-set in dezelfde huisstijl. Bij Venttri bepaalt u zelf het materiaal, het aantal tabs, de vorm van de tabs en de bedrukking.

Lees meer
Onze tabbladen worden vaak in full color offset bedrukt en worden gemaakt uit hoogwaardig karton of kunststof. Er zijn diverse soorten tabvormen die Venttri standaard in het assortiment heeft zitten. Hierdoor hoeft u geen stansmeskosten te betalen voor uw tabbladen.

Extra's

Denk ook eens aan...

Productvoorbeelden

Get inspired.

Back To Top