Doos met deksel - Venttri
skip to Main Content
Maatwerk presentatieproducten voor bedrijven en organisaties

Doos met deksel

Dozen en koffers

Wilt u iets presenteren met een luxe randje? Dat komt goed uit, want Venttri is gespecialiseerd in dozen en verpakkingen met een hoge verrassingsfactor.

Meer weten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Ideaal als luxe presentatie

Doos met deksel in uw huisstijl

Verschillende varianten mogelijk

Alles over dit product

Doos met deksel

Deksels goed presentatieproduct

Een product krijgt extra cachet in een doos met afneembaar los deksel, omplakt met drukwerk. Door het omplakken van karton creëer je meer body en krijgt een verpakking of geschenkdoos een exclusieve look. Door goed na te denken over de bedrukking hiervan, kun je met 1 kleur bedrukking en spot-UV een fantastisch effect bereiken. Verpakkingen of geschenkdozen zijn maatproducten van Venttri. Van extreem klein tot XL formaat leveren wij verpakkingsoplossingen.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

In allerlei vormen en materialen

Voor een doos met deksel zijn er verschillende materialen mogelijk. Waar gaat de dekseldoos voor dienen? Is deze bijvoorbeeld bedoeld om zware stalen of documentatie te presenteren? Een van de mogelijkheden is bijvoorbeeld een kartonnen doos met deksel. De bodem en het deksel worden los van elkaar omplakt met karton of ander materiaal naar keuze, zelfs MDF is een optie. Maar denk ook aan een luxe linnen of kunststof geschenkdoos omplakt met full colour drukwerk. Samen komen we tot een deksels mooie doos!

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Design door uzelf of Venttri

Venttri ontwikkelt en maakt dekseldozen op maat. Op basis van onze werktekening kunt u zelf het ontwerp aanleveren. Wilt u liever dat wij aan de slag gaan met een fraai design? Dan is dat natuurlijk ook een mogelijkheid.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Schuiminterieur

Chique uitgestald met schuim

Met een schuim- of foaminterieur presenteert u losse elementen elegant samen in één presentatiedoos. Het schuiminterieur biedt stevigheid, houdt de inhoud op z’n plek en geeft het product extra cachet.

Verrassen is een vak

Geen dertien in een dozijn

Wilt u uw klanten of relaties verrassen? Een geschenk- of presentatiedoos is daar het perfecte middel voor. Wij vinden dat deze bij ontvangst meteen indruk moet maken. Gelukkig zijn wij daarin al decennialang gespecialiseerd. Venttri kan de dekseldoos aanpassen aan elke afmeting en capaciteit. Sterker nog: we zorgen dat de doos al een geschenk op zich is.

Meer mooie voorbeelden

Neem gerust een kijkje in ons inspiratieboek.
Bekijk meer

Back To Top