Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Doos met deksel

Dozen en koffers

Wilt u iets presenteren met een luxe randje? Dat komt goed uit, want Venttri is gespecialiseerd in dozen en verpakkingen met een hoge verrassingsfactor.

Meer weten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back

Ideaal als luxe presentatie

Doos met deksel in uw huisstijl

Verschillende varianten mogelijk

Alles over dit product

Doos met deksel

Luxe doos met deksel

Een product krijgt extra cachet in een doos met afneembaar los deksel, omplakt met drukwerk. Door het omplakken van karton creëer je meer body en krijgt een verpakking of geschenkdoos een exclusieve look. Door goed na te denken over de bedrukking hiervan, kun je met 1 kleur bedrukking en spot-UV een fantastisch effect bereiken. Verpakkingen of geschenkdozen zijn maatproducten van Venttri. Van extreem klein tot XL formaat leveren wij verpakkingsoplossingen.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

In allerlei vormen en materialen

Voor een doos met deksel zijn er verschillende materialen mogelijk. Waar gaat de dekseldoos voor dienen? Is deze bijvoorbeeld bedoeld om zware stalen of documentatie te presenteren? Een van de mogelijkheden is bijvoorbeeld een kartonnen doos met deksel. De bodem en het deksel worden los van elkaar omplakt met karton of ander materiaal naar keuze, zelfs MDF is een optie. Maar denk ook aan een luxe linnen of kunststof geschenkdoos omplakt met full colour drukwerk. Samen komen we tot een deksels mooie doos!

Materialen voor een exclusieve doos:

Papier omplakt
Linnen omplakt
Karton
MDF
Acrylaat

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Design door uzelf of Venttri

Venttri ontwikkelt en maakt dekseldozen op maat. Op basis van onze werktekening kunt u zelf het ontwerp aanleveren. Wilt u liever dat wij aan de slag gaan met een fraai design? Dan is dat natuurlijk ook een mogelijkheid.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Materialen

Van karton tot MDF

Venttri ontwikkelt en produceert dozen met deksel in verschillende materialen, al naargelang uw wensen. Belangrijke vraag hierbij is: waar gaat de doos voor dienen? Hoe groot en hoe zwaar zijn de producten die gepresenteerd worden? Een kartonnen doos met deksel is een veelgebruikte variant. We omplakken het karton met een materiaal naar keuze. Een doos met linnen omplakt ziet er bijvoorbeeld erg luxueus uit. Als de inhoud heel zwaar is, dan kunt u ook een doos van MDF overwegen: supersterk en robuust. Ook MDF kunnen we papier omplakken of direct bedrukken.

Schuiminterieur

Chique uitgestald met schuim

Wanneer je losse producten in de doos wil presenteren adviseren wij vaak een schuiminterieur. Met een schuim- of foaminterieur presenteert u losse elementen elegant en stevig in één presentatiedoos. Het schuiminterieur wordt op maat gemaakt waardoor het de de inhoud op z’n plek houdt en geeft het product extra cachet.

Verrassen is een vak

Geen dertien in een dozijn

Wilt u uw klanten of relaties verrassen? Een geschenkdoos of presentatiedoos is daar het perfecte middel voor. Wij vinden dat deze bij ontvangst meteen indruk moet maken. Gelukkig zijn wij daarin al decennialang gespecialiseerd. Venttri kan de dekseldoos aanpassen aan elke afmeting en capaciteit. Sterker nog: we zorgen dat de doos al een geschenk op zich is. Met een geschenkdoos met los deksel trekt u direct de aandacht. Wij zorgen ervoor dat u uw product of dienst op een luxe manier kunt presenteren. We zijn specialisten op het gebied van dozen en verpakkingen met een hoge verrassingsfactor. Met een doos met los deksel trekt u direct de aandacht.

Productvoorbeelden

Get inspired.

Back To Top