Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Offertemappen

Omslagen en mappen

Laat u een offertemap bedrukken bij Venttri, dan maakt u gegarandeerd de beste eerste indruk op uw klanten of relaties.

Meer weten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back

Onderscheidende map voor uw offertes/info

Voorzien van uw eigen logo en huisstijl

Mooie afwerking

Alles over dit product

Offertemappen

Eerste indruk: in één keer raak

Een bedrukte offertemap kunnen wij in vele materialen voor u ontwikkelen en maken. Nagenoeg elke afmeting is daarbij mogelijk, uiteraard bepaalt de inhoud het uiteindelijke formaat van de offertemap. Een insteekvak, een insteekhoek of gelast visitekaartvenster behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Wat betreft de sluiting van de bedrukte offertemap kunt u denken aan een drukknoop, magneetsluiting of een elastiek sluiting met een leuke kleur. Ter verhoging van het gebruiksgemak en voor nèt dat beetje extra uitstraling.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

In allerlei vormen en materialen

Voor onze offertemappen zijn er verschillende materialen mogelijk. Elk materiaal heeft zijn eigen karakter en voordelen. We gebruiken alleen de mooiste materialen voor uw bedrukte offertemap of informatiemap. Dun, maar sterk karton met een mooie witte kern zorgt ervoor dat het met de functionaliteit van de bedrukte offertemap én afwerking wel goed zit. Graag geven we u een goede tip wat betreft de veredeling van het papier. Een mooie opdruk kan de uitstraling van de map nl. ten goede komen. Met een laagje laminaat, krasvast/mat, glanzend, linnen of pearl worden uw mappen nog duurzamer en krijgen ze een luxe uitstraling.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Design door uzelf of Venttri

Venttri ontwikkelt en maakt offertemappen op maat, passend bij uw eigen huisstijl. Op basis van onze werktekening kunt u zelf het ontwerp aanleveren. Wilt u liever dat wij aan de slag gaan met een fraai design? Dat is natuurlijk geen probleem, dan doen we graag!

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Overtuigende infomap

Een offertemap met uitstraling

U stopt tijd en energie in het maken van een scherpe offerte of losbladige informatie. Maar de uitstraling ervan is minstens zo belangrijk. Met een map waar aandacht aan is besteed, laat uw bedrijf of organisatie een goede indruk achter.

Een passende offerte, een passend jasje…

Het zit ‘m in de details!

Bedrukte offertemappen maakt Venttri voor u ‘’custom made’’, precies passend bij uw bedrijf of organisatie. Niet alleen qua ‘’look’’, maar ook wat betreft de functionaliteiten. Wilt u een penhouder, een gelaste insteekhoes of een extra insteek van sulfaat karton? We inventariseren uw wensen en maken uw map volledig op maat. Zodat alle details kloppen.

Productvoorbeelden

Get inspired.

Back To Top