Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Prachtig uitgestald.

Stalen presentaties

Stalenboeken Venttri
Back

Stalen presentaties zoals een stalenboek of stalenkoffer zijn een goede manier om op een stijlvolle manier een product of collectie te tonen. Noem het maar een mini-etalage. Ze zijn compact, stijlvol, handzaam, makkelijk vervoerbaar en maken het verhaal dat u wilt vertellen tastbaar.

Stalen presentaties

Kies een product

stalenkoffer leren handvat 2

Stalenkoffers

Een mobiele mini-vitrine
l
Stalenboeken Venttri 2

Stalenboeken

Bladeren, kijken en voelen
l
Hanger met stofstalen

Stalenhangers

Laat het mooier hangen
l
Stalenkaarten plisse

Stalenkaarten

Complete collectie in één oogopslag
l
Stalenkap bedrukken

Stalenkappen

Presentatie van textiel
l
raamdecoratie stalenverwerking

Stalenverwerking

Uw materialen verwerkt in een presentatie
l

Vragen over een product?

Onze medewerkers helpen u graag verder.

Neem contact op of bel +31 13 530 80 50

Stalenproductie

Venttri en Maxxisample nemen het uit handen

Bent u op zoek naar een bedrijf dat de complete inhoud en verwerking van de stalen kan verzorgen? Ook dat regelen we graag voor u: ons zusterbedrijf Maxxisample in Tsjechië is hierin gespecialiseerd.

Lees meer
Maxxisample is uitgerust met alle belangrijke verwerkingstechnieken die voor de verwerking van stalen nodig zijn. Het verwerken van stoffen, hout of aluminium tot representatieve stalen en stalenkaaren is niet eenvoudig. Maxxisample heeft de know how en jarenlange kennis om dit voor u professioneel te realiseren. Van het snijden tot en met het opbrengen, wij zorgen ervoor dat uw materiaal op de juiste manier wordt gepresenteerd. Vraag naar de mogelijkheden.

Complete productie

Zet ons aan het werk

De productie van stalenproducties is een grote klus. Goed om te weten: wij nemen de complete productie volledig uit handen en leveren stalenboeken en stalenkoffers die u met trots kunt laten zien. Ook voor stalenkaarten en stalenkappen bent u bij ons aan het juiste adres.

Lees meer
Venttri werkt al jaren voor diverse aansprekende namen uit de industrie. We zijn er bijzonder trots op om aan het begintraject met onze klanten om de tafel te mogen zitten en zo samen tot het beste product te komen. Zowel op technisch als op esthetisch vlak. Een stalenboek of stalenkoffer biedt bescherming, maakt uw collectie overzichtelijk, handzaam en draagbaar, maar sluit vooral naadloos aan op uw producten. Een maatwerk product afgestemd op úw wensen. Zo doen we dat!

Productvoorbeelden

Get inspired.

Back To Top