Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Ringband (natuur)karton

Ringbanden

Gaat u voor een natuurlijke, milieubewuste en stoere uitstraling? Dan is een bedrukte ringband van natuurkarton voor u het juiste materiaal.

Meer weten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back

Praktisch presentatieproduct

Te maken in uw huisstijl

Natuurlijke uitstraling

Alles over dit product

Ringband (natuur)karton

Voor een natuurlijke uitstraling

De basis van de meeste Venttri producten is karton. Dit zorgt voor de nodige stevigheid. Gaat u voor een milieubewuste en stoere uitstraling? Dan kan (natuur)karton de juiste keuze zijn voor uw bedrukte ringbanden.

Wat betreft het soort mechaniek heeft u bij ons wat betreft bedrukte ringbanden de keuze uit meer dan 250 varianten, zoals een D-vorm, 2-rings, 4-rings, hefboommechaniek etc.

Overweeg ook eens deze extra opties – ter verhoging van het gebruiksgemak:

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Natuurkarton

(Natuur)karton is bij ons verkrijgbaar in diverse kleuren. Dit materiaal is digitaal en in zeefdruk te bedrukken. Houdt u er wel rekening mee dat onbewerkt karton de inkt meer opzuigt dan papier. Hierdoor kan de inkt minder dekkend ogen. Tegelijkertijd geeft dit een mooie natuurlijke uitstraling. Misschien sluit dat juist goed aan bij de andere huisstijldragers van uw bedrijf of organisatie.

Wat betreft de afmetingen van een ringband van natuurkarton bieden we u flexibiliteit: van zeer klein tot zeer groot – tot maar liefst maximaal 1.40 mtr. open formaat.

Wij maken ook ringbanden in andere materialen. Bekijk dan de volgende pagina’s:

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Design door uzelf of Venttri

Venttri ontwikkelt en maakt ringbanden op maat. Op basis van onze werktekening kunt u zelf het ontwerp aanleveren. Wilt u liever dat wij aan de slag gaan met een mooi design? Dat is natuurlijk ook een mogelijkheid.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

In verschillende kleuren

Voor een stoere uitstraling

Natuurkarton is er in vele variaties – diktes, kleuren en texturen. Een ringband van natuurkarton is perfect te bedrukken in zeefdruk of digitaal. Onbewerkt karton zuigt de inkt meer op dan papier. Hierdoor kan de inkt minder dekkend ogen. Dit geeft een natuurlijke en stoere uitstraling. Formaat, uitvoering en vulcapaciteit van een natuurkartonnen ringband zijn flexibel en door u zelf samen te stellen.

Oog voor het milieu

karton met het label “VenttriGreen®”

Van presentatieproducten moet je nog lang kunnen genieten, net zoals van het milieu. Daarom gebruiken we het label “VenttriGreen®” voor ons karton en papier. Deze grondstoffen vinden hun oorsprong in verantwoord beheerde bossen. En het product wordt geproduceerd met duurzame energie. Door uw keuze voor papier of karton met het label “VenttriGreen®” draagt u bij aan verduurzaming. U laat een verantwoorde ecologische ‘’footprint’’ achter.

Extra's

Denk ook eens aan...

Productvoorbeelden

Get inspired.

Back To Top