Ringband van natuurkarton - Venttri
skip to Main Content
Maatwerk presentatieproducten voor bedrijven en organisaties
Ringband van natuurkarton 1
Ringband van natuurkarton 2

Ringband van natuurkarton

141213

Bent u op zoek naar bedrukte ringbanden met een natuurlijke uitstraling? Een ringband van natuurkarton of grijsboard is door het materiaalgebruik een milieubewuste keuze. Venttri produceert grijsboard en natuurkartonnen mappen met FSC®-keurmerk. In dit voorbeeld zorgen de ronde hoeken ervoor dat de map minder kwetsbaar is. De bedrukking is in 1 kleur zeefdruk. Bedrukking in meerdere kleuren is natuurlijk mogelijk, ook digitaal. Vraag bij ons naar de mogelijkheden. Met een unieke bedrukking maakt u van uw grijsbord of natuurkartonnen ringband een persoonlijke ringband of map: de perfecte presentatie van uw bedrijf of organisatie.

Een ringband van natuurkarton is bij ons verkrijgbaar in diverse kleuren. Hij kan digitaal en in zeefdruk bedrukt worden. Punt van aandacht: onbewerkt karton zuigt de inkt meer op dan papier. Hierdoor kan de inkt minder dekkend ogen. Als tegenhanger: dit geeft wel een mooie natuurlijke uitstraling. En misschien sluit dat juist goed aan bij de andere huisstijldragers.

Wat betreft het soort ringmechaniek heeft u bij ons de keuze uit meer dan 250 varianten, zoals een D-vorm, 2-rings, 4-rings, hefboommechaniek etc. Overweeg ook eens deze extra opties – ter verhoging van het gebruiksgemak: bijpassende tabbladen, draadspanner of zelfklevende visitekaartvensters en insteekhoezen. Bekijk hier enkele opties.

En de afmetingen van een ringband van natuurkarton? We bieden u een enorme flexibiliteit: van zeer klein tot zeer groot – tot maar liefst maximaal 1.40 mtr. open formaat.

Van ringbanden van natuurkarton en andere presentatieproducten moet je nog lang kunnen genieten, net zoals van het milieu. Daarom gebruiken we FSC®-gecertificeerd karton en papier. Deze grondstoffen vinden hun oorsprong in verantwoord beheerde bossen.

Venttri is specialist in presentatieproducten, van ringbanden van natuurkarton tot luxe presentatiekoffers en maatwerk dozen met losse deksel. We gaan daarbij uit van uw wensen: er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Het ontwerp voor de bedrukte ringband kunt u zelf aanleveren, op basis van onze werktekening. Uiteraard kunnen we het ontwerp ook voor u verzorgen, geen probleem. In Goirle smelten we vakmanschap, creativiteit en intelligente technologie ineen en maken op die manier overtuigende presentatieproducten, voor bedrijven en organisaties.

Wilt u meer weten over dit product?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back To Top