Dozen en koffers - Venttri
skip to Main Content
Maatwerk presentatieproducten voor bedrijven en organisaties

Geen dertien in een dozijn.

Dozen en koffers

Een presentatiedoos of presentatiekoffer zijn de ideale middelen om iets te presenteren of op te bergen. In samenspraak met u ontwikkelen we uw doos of koffer, helemaal volgens uw smaak. Dus laten we samen aan de slag gaan met een echte eyecatcher.

Dozen en koffers

Kies een product

Doos met deksel

Deksels goed presentatieproduct
l

Scharnierdoos

Grandioos geopend
l

Verzenddoos

Verzenden in stijl
l

Doosband

Goed gebundeld en opgeborgen
l

Slipcase en foedraal

Stijlvol gesorteerd
l

Vragen over een product?

Onze medewerkers helpen u graag verder.

Neem contact op of bel +31 13 530 80 50

Op maat gemaakte dozen en koffers

Ruime keuze aan materialen

Een presentatiekoffer, presentatiedoos of draagverpakking biedt uw product bescherming tijdens het vervoer. Bij de ontwikkeling van het product benoemen we een paar belangrijke uitgangspunten. Waarvoor gaat de presentatiekoffer of draagverpakking dienen?

Lees meer
Is de inhoud licht of zwaar en welke formaat heeft het? Is het voor het verpakken van brochures en documentatie, een combinatie van informatie en producten, of gaan er zware stalen in vervoerd worden? Voor iedere inhoud heeft Venttri een aantal geschikte materialen voorhanden. Denk bijvoorbeeld aan omplakt karton, polypropyleen, kunststof of aluminium. Voor extra uitstraling aan uw presentatiedoos of presentatiekoffer zijn deze op diverse manieren te bewerken, denk hierbij aan bijvoorbeeld offset drukken, pregen, foliedruk of spot-UV.

Het gaat om de details

Kom voor inspiratie naar onze showroom

In overleg bekijken we graag samen met u wat voor uw presentatiedoos of presentatiekoffer de beste oplossing is. We kunnen de koffer, doos of draagverpakking voorzien van diverse sluitingen, handvatten en schuiminterieuren. Bijzondere details maken het eindresultaat fraaier, nietwaar? Geen enkele koffer of doos is hetzelfde. Kom gerust op de koffer… eh… koffie in onze showroom. Wij geven u vrijblijvend advies.

Back To Top