Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Een geschenkverpakking op maat gemaakt  en bedrukt met een eigen design.

Verpak uw relatiegeschenk in een doos op maat.

Geschenkdoos met los deksel 1
Back

Wilt u uw klanten of relaties verrassen tijdens de feestdagen met een geschenk? Compleet met een verpakking op maat. Een unieke en persoonlijke geschenkdoos of geschenkverpakking is daar het perfecte middel voor. Vind u ook dat deze bij ontvangst meteen indruk moet maken? Venttri kan u daarmee helpen, wij zijn daar al decennialang gespecialiseerd in. Het geschenk komt helemaal tot zijn recht in een verpakking bedrukt met een persoonlijke noot. Maar niet alleen de bedrukking maar ook met het juiste materiaal van de verpakking heeft een hoge verrassingswaarde. Venttri kan de doos aanpassen aan elke afmeting en capaciteit. Sterker nog: we zorgen dat de doos al een geschenk op zich wordt.

Dozen en koffers

Kies een product

doos MDF met deksel

Doos met deksel

Deksels goed presentatieproduct
l
scharnierdoosje met magneten

Scharnierdoos

Grandioos geopend
l
verzenddoos bij ringband 3

Verzenddoos

Verzenden in stijl
l
doosband met magneten

Doosband

Goed gebundeld en opgeborgen
l
Maatwerk slipcases

Slipcase en foedraal

Stijlvol gesorteerd
l
luxe verpakking

Luxe verpakking

Mag het ietsje luxer?
l

Vragen over een product?

Onze medewerkers helpen u graag verder.

Neem contact op of bel +31 13 530 80 50

Geschenkdoos van idee tot eindproduct

Geschenkverpakkingen zijn altijd maatwerk.

De grootte, de uitvoering en de vorm van de verpakking: dat verschilt per product. We beginnen bij het item dat verpakt moet worden. Het gewicht en het formaat vormen namelijk de belangrijkste uitgangspunten voor uw maatwerk kadoverpakking.
Om het product stevig in de verpakking te fixeren maken we gebruik van bijvoorbeeld een schuiminterieur of sulfaatkarton papier omplakt. Het schuiminterieur is in verschillende kleuren verkrijgbaar. Een kartonnen interieur kunnen we in bedrukt papier omplakken. Wanneer u rondom de producten op het interieur bedrukking wilt dan adviseren wij karton te gebruiken. Het schuim is namelijk niet te bedrukken.
Daarnaast kunnen we de producten voorzien van tampondruk of stickertjes. Bekijk maar eens de voorbeelden hieronder op de pagina.

Kadoverpakking met luxe details

De details maken het verschil.

Geschenkdozen of geschenkverpakkingen zijn in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Denk maar eens aan een geschenkdoos met deksel of een bijzondere scharnierdoos die met luxe linten vast te strikken is. Er zijn verschillende materialen mogelijk. Elk materiaal heeft zijn eigen karakter en voordelen. Bijvoorbeeld een verpakking omplakt met drukwerk, van natuurkarton of van het moderne kunststof polypropyleen behoort tot de mogelijkheden. 
De buiten- en binnenzijde van de verpakking kunnen we afwerken met een laminaat naar keuze.
En om het helemaal af te maken, kunnen we de koffer, doos of verpakking voorzien van diverse sluitingen, handvatten. Het is een erg mooi met een luxe lederen handvat.

Geschenkdoos

Get inspired

Vouwdoos geschenkverpakking
geschenkdoos op maat met blauw schuiminterieur
geschenkverpakking binnenkant
geschenkverpakking
Geschenkdoos met los deksel 2
luxe doos met deksel
Volledig bedrukte geschenkverpakking op maat
Back To Top