Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Respect voor map, mens en milieu.

Maatschappelijk Verantwoord Venttri

Design Venttri 4
Back

Als makers en ontwikkelaars van presentatieproducten begrijpen we dat we het verschil kunnen maken door verantwoord en duurzaam te ondernemen.

Milieubewust werken

Bij Venttri zijn we vastbesloten om een positieve impact te hebben op onze planeet. Daarom zijn we trots om ons Eco-label te introduceren, een symbool van onze toewijding aan milieubewuste productie en duurzame bedrijfspraktijken.

Lees meer over onze duurzame bedrijfsprocessen

Stichting Dovie

Wij zijn lid geworden van stichting Dovie die minderbedeelde rolstoelreizigers ondersteunen zodat zij drempelloos en onbezorgd in Engeland op vakantie kunnen gaan. Wij vinden een mooi initiatief en daarom steunt Venttri sinds 2022 deze stichting.

Lokale initiatieven

Venttri steunt verschillende lokale initiatieven op cultureel en sportief gebied. We zijn trotse sponsor van Cultureel Centrum Jan van Besouw, Hockeyclub Goirle, het biodiversiteit-team Goirle, voetbalclub GSBW, voetbalclub VOAB,  Goirlese Handbalvereniging GHV, Stichting De Parel van Riel & Stichting vrienden van Sinterklaas Goirle & Riel.

Stichting Sampark

Educatie is de basis voor een goede toekomst. In Nederland is dat vanzelfsprekend, maar in sommige landen helaas niet. Daarom steunt Venttri sinds 2018 Stichting Sampark. Deze organisatie gaat met lokale educatieve projecten de strijd aan tegen analfabetisme en armoede in India. Bekijk hier het mooie werk wat ze verrichten.

Stichting Imikaaa

Stichting Imikaaa heeft als doel om de leefomstandigheden van straat- en weeskinderen in Uganda te verbeteren. Venttri wil ook bijdragen aan betere leefomstandigheden, een kans op onderwijs, genoeg voedsel, schoon water en sanitair en een goede gezondheid. Daarom steunen wij Stichting Imikaaa de aankomende 3 jaar. En daar zijn we trots op! Lees hier meer over de stichting.

Back To Top