MVO - Venttri
skip to Main Content
Maatwerk presentatieproducten voor bedrijven en organisaties

Respect voor map, mens en milieu.

Maatschappelijk Verantwoord Venttri

Als makers en ontwikkelaars van presentatieproducten begrijpen we dat we het verschil kunnen maken door verantwoord en duurzaam te ondernemen.

FSC®-gecertificeerd

Van presentatieproducten moet je nog lang kunnen genieten, net zoals van het milieu. Daarom gebruiken we FSC®-gecertificeerd karton en papier. Deze grondstoffen vinden hun oorsprong in verantwoord beheerde bossen. Ook treffen we meer milieuvriendelijke maatregelen:

  • We hebben onze collectie standaard ringbanden omgezet van PVC naar met papier omplakt karton: de zogenoemde FSC®-gecertificeerde Ecobinders.
  • In maart 2019 hebben we maar liefst 1254 zonnepanelen op ons dak geplaatst, om onze ecologische voetprint te verkleinen.
  • Afgelopen jaren hebben we onze hoeveelheid afval sterk afgebouwd en doen we aan betere afvalscheiding.

FSC®-certificaatnummer: SGSCH-COC-007826
Licentienummer: FSC-C095370

Lokale initiatieven

Venttri steunt verschillende lokale initiatieven op cultureel en sportief gebied. We zijn trotse sponsor van Cultureel Centrum Jan van Besouw en Hockeyclub Goirle.

Stichting Sampark

Educatie is de basis voor een goede toekomst. In Nederland is dat vanzelfsprekend, maar in sommige landen helaas niet. Daarom steunt Venttri sinds 2018 Stichting Sampark. Deze organisatie gaat met lokale educatieve projecten de strijd aan tegen analfabetisme en armoede in India. Bekijk hier het mooie werk wat ze verrichten.

Back To Top