skip to Main Content
Maatwerk presentatieproducten voor bedrijven en organisaties

Respect voor map, mens en milieu.

Maatschappelijk Verantwoord Venttri

Design Venttri 4

Als makers en ontwikkelaars van presentatieproducten begrijpen we dat we het verschil kunnen maken door verantwoord en duurzaam te ondernemen.

Milieubewust werken

Van presentatieproducten moet je nog lang kunnen genieten, net zoals van het milieu.

FSC®. Venttri maakt gebruik van FSC®-gecertificeerd karton en papier. We zijn in staat om een presentatieproduct volledig conform de FSC®-norm te produceren. FSC®-certificaatnummer: SGSCH-COC-007826. Licentienummer: FSC-C095370.

Afvalstromen. Afgelopen jaren heeft Venttri de hoeveelheid afval sterk afgebouwd. Het scheiden van afval is opgenomen in de werkprocessen en er wordt scherp toegezien op de naleving hiervan.

Zonne-energie. In 2019 heeft Venttri 1254 zonnepanelen geplaatst. Daarmee wekken we jaarlijks 350.000 kWh elektriciteit op. Dit staat gelijk aan het verbruik van 100 huishoudens. Via de zonnepanelen zijn we in staat om ons machinepark van stroom te voorzien.

LED lampen. LED lampen hebben een zeer lange levensduur. Vandaar dat Venttri in al haar kantoren de conventionele verlichting heeft vervangen voor LED.

Milieuvriendelijk rijden. Bezoekers en medewerkers kunnen hun elektrische auto opladen aan de 2 laadpalen die geïnstalleerd zijn bij de parkeerplaatsen.

Lokale initiatieven

Venttri steunt verschillende lokale initiatieven op cultureel en sportief gebied. We zijn trotse sponsor van Cultureel Centrum Jan van Besouw, Hockeyclub Goirle en voetbalclub Willem II.

Stichting Sampark

Educatie is de basis voor een goede toekomst. In Nederland is dat vanzelfsprekend, maar in sommige landen helaas niet. Daarom steunt Venttri sinds 2018 Stichting Sampark. Deze organisatie gaat met lokale educatieve projecten de strijd aan tegen analfabetisme en armoede in India. Bekijk hier het mooie werk wat ze verrichten.

Back To Top