Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Presentatie-koffers

Dozen en koffers

Wilt u in één oogopslag uw collectie presenteren? Dan biedt een koffer van Venttri de oplossing. Onze koffers worden op maat gemaakt en hebben dé exclusieve afwerking die u bij een presentatie nodig hebt om in het oog te springen.

Meer weten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back

Stijlvol en praktisch presentatieproduct

Op maat gemaakt in uw huisstijl

Eenvoudig te dragen

Alles over dit product

Presentatie-koffers

Presentatie-koffers als handzame mini-vitrine

Een presentatiekoffer van Venttri maakt uw collectie zichtbaar, overzichtelijk en tastbaar. Met een multifunctionele koffer is het mogelijk om al uw stalen en producten in één oogopslag te presenteren. De koffer is uit te breiden met verschillende opties. Een schuiminterieur om de producten in te fixeren of een kartonnen inlay? Een transparante insteek voor het toevoegen van een losse waaier of folder? Een lederen of kunststof draaggreep? Mooie nikkel sierhoekjes ter bescherming? Blind verwerkte magneetjes zodat de deksel mooi sluit of sierlijke drukknoopjes die extra stevig sluiten? Eigenlijk is alles mogelijk.

Details

Een presentatiekoffer met luxe details
Vanwege ons uitgebreid machinepark is het mogelijk om talloze luxueuze afwerkingen te geven aan de doos. Bijvoorbeeld een bedrukking zoals een spotlak, preeg of gravure. Daarop nog een zilver folie voor die extra aandacht. Een krasvast laminaat met een linnen structuur of een Pearl effect. Bijzondere afwerkingen geven de doos een luxe uitstraling. Wij denken graag met u mee om zo tot het beste resultaat te komen.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

In allerlei vormen en materialen

Wij maken presentatiekoffers met verschillende materialen. Elk materiaal heeft zijn eigen karakter en voordelen. De beste materiaalkeuze verschilt per situatie. Wat wilt u in de koffer presenteren? Wat is het gewicht?

Wij adviseren u hier graag over.

Bekijk de verschillende materialen die wij aanbieden hieronder:

Karton
Acrylaat
Papier omplakt
Linnen

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Design door uzelf of Venttri

Uiteraard laten we uw koffer aansluiten op uw huisstijl en de complete collectie die u wilt tonen. De presentatiekoffer kan naar eigen ontwerp gemaakt en inricht worden, in de gewenste afmetingen en met een interieur op maat. Laat ons weten wat uw wensen zijn. Kijk voor de nodige inspiratie eens rustig rond bij onze productvoorbeelden op de website.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Productie van stalen in eigen huis

Van idee tot oplevering

Ook voor de complete productie van de productstalen zelf bent u bij Venttri aan het juiste adres. Ons zusterbedrijf Maxxisample werkt vanuit een grote productielocatie in Tsjechië en is uitgerust met alle belangrijke verwerkingstechnieken van stalen. Wij kunnen bijna al uw productstalen op maat maken en voorzien van labels of bedrukking. Bekijk de pagina stalenverwerking voor meer informatie.

Schuiminterieur

Chique uitgestald met schuim

Met een schuim- of foaminterieur presenteert u losse elementen elegant samen in één koffer. Het schuiminterieur biedt stevigheid, houdt de inhoud op z’n plek en geeft het product extra cachet.

Productvoorbeelden

Get inspired.

Back To Top