skip to Main Content
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Diplomamappen

Omslagen en mappen

Feest: het diploma is op zak! Student blij en de school is tevreden! Dat wil je natuurlijk netjes aan de buitenwereld presenteren.

Meer weten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Stijlvol presentatieproduct

Te maken in uw huisstijl

Puur maatwerk

Alles over dit product

Diplomamappen

Schoolresultaten mooi gepresenteerd

Venttri kan de diplomamap voor uw onderwijsinstelling op verschillende manieren uitvoeren. Er zijn bijvoorbeeld diverse mogelijkheden voor het opbergen van losse documenten. Voor diplomamappen wordt er vaak gebruikgemaakt van een map van PVC, al dan niet met ingelaste insteekhoezen.

Denk ook eens aan:

  • Ringband met een 2- of 4-rings mechaniek
  • Ingelaste driehoek of verticale insteek
  • Insteekvak van sulfaatkarton
Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Diverse mogelijkheden

PVC
PVC is stevig en duurzaam, want recyclebaar. Het is in vele kleuren leverbaar. Een diplomamap in PVC kan uitgevoerd worden met ingelaste, transparante showtassen, ter verhoging van het gebruiksgemak.

Karton omplakt met drukwerk
Een extra luxe uitstraling door gebruik van stevig karton waardoor u een duurzame diplomamap in handen hebt. Het drukwerk kan verfraaid worden met laminaat, met een glanzende, matte of linnen structuur.

Kunststof polypropyleen (PP)
Heel praktisch en modern van uitstraling. Dit kunststof is recyclebaar en kan goed tegen een stootje. Een vlek hier of daar is gemakkelijk te verwijderen met een nat doekje. Polypropyleen in een semi-transparante uitvoering is het populairst.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Design door uzelf of Venttri

Venttri ontwikkelt en maakt diplomamappen op maat. U kunt uw ontwerp zelf aanleveren. Wilt u liever dat wij aan de slag gaan met een mooi design? Dat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Visitekaartje

Mooi communicatiemiddel

Een diplomamap is niet alleen belangrijk voor de student of de leerling, maar ook voor u als school. Het is echt uw visitekaartje. We denken graag met u mee om voor u een diplomamap op maat te maken.

Zoekt u inspiratie en wilt u een voorbeeld-diplomamap van ons ontvangen? Volg dan de link en vul het formulier in: AANVRAAG VOORBEELD-DIPLOMAMAP. De map komt zo spoedig mogelijk uw kant op!

Map op maat

Wat zijn uw wensen?

Waarvoor u ook kiest, we maken alles voor u op maat en conform uw wensen. Van een omslag met logo tot en met een luxe diplomamap met gouden foliepreeg.

Meer mooie voorbeelden

Neem gerust een kijkje in ons inspiratieboek.
Bekijk meer

Back To Top