Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Diplomamappen

Omslagen en mappen

Feest: het diploma is op zak! Student blij en de school is tevreden! Dat wil je natuurlijk netjes aan de buitenwereld presenteren.

Meer weten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back

Stijlvol presentatieproduct

Te maken in uw huisstijl

Puur maatwerk

Alles over dit product

Diplomamappen

Diplomamappen op maat

De uitreiking van het diploma is een feest op zich. De student sluit een mooie periode met succes af. Zou het niet mooi zijn om de student tijdens de uitreiking een mooie tastbare herinnering aan de school te overhandigen? Bijvoorbeeld door het diploma in een omslag te stoppen waar mooie foto’s van de school op staan. Venttri maakt een diploma-map op maat en kan het voor uw onderwijsinstelling op verschillende manieren uitvoeren. Er zijn bijvoorbeeld diverse mogelijkheden voor het opbergen van losse documenten. Maakt u gebruik van een omslag dan kan het diploma in een ingelaste driehoek of een verticale insteekhoes gestoken worden. Als er meerdere A4 documenten opgeborgen moeten worden in de omslag dan kan het ook uitgevoerd worden met insteektassen in A4-formaat. Bekijk hier enkele voorbeelden.

Denk ook eens aan:

  • Ringband met een 2- of 4-rings mechaniek op maat
  • Ingelaste driehoek, verticale insteek of insteektassen
  • Insteekvak van sulfaatkarton
  • Standaard tabbladen of met een design op maat
  • Nikkel sierhoekjes
  • Het logo uitgevoerd met in een gouden of zilveren folie
Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Diverse mogelijkheden

PVC
PVC is extra stevig en duurzaam, want recyclebaar. Het is in vele kleuren leverbaar. Een studiemap in PVC kan uitgevoerd worden met ingelaste, transparante showtassen, ter verhoging van het gebruiksgemak.

Karton omplakt met drukwerk
Een extra luxe uitstraling door gebruik van stevig karton waardoor u tijdens de diploma-uitreiking een mooie presentabele map in handen hebt. Het drukwerk kan verfraaid worden met laminaat, met een glanzende, matte of linnen structuur.

Kunststof polypropyleen (PP)
Heel praktisch en modern van uitstraling. Dit kunststof is recyclebaar en kan goed tegen een stootje. Een vlek hier of daar is gemakkelijk te verwijderen met een nat doekje. Polypropyleen in een semi-transparante uitvoering is het populairst.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Design door uzelf of Venttri

Venttri ontwikkelt en maakt diplomamappen op maat. U kunt uw ontwerp zelf aanleveren. Wilt u liever dat wij aan de slag gaan met een mooi design? Dat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Visitekaartje

Mooi communicatiemiddel

Diplomamappen zijn niet alleen belangrijk voor de studenten of de leerlingen, maar ook voor u als school. Het is echt uw visitekaartje. We denken graag met u mee om voor u een diplomamap op maat te maken.

Zoekt u inspiratie en wilt u een voorbeeld-diplomamap van ons ontvangen? Volg dan de link en vul het formulier in: AANVRAAG VOORBEELD-DIPLOMAMAP. De map komt zo spoedig mogelijk uw kant op!

Studiemap op maat

Wat zijn uw wensen?

Waarvoor u ook kiest, we maken alles voor u op maat en conform uw wensen. Van een omslag met logo tot en met een luxe studiemap met gouden foliepreeg.

Productvoorbeelden

Get inspired.

Back To Top