Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Portfoliomappen

Omslagen en mappen

D.m.v. een portfoliomap krijgen kinderen, leerkrachten en ouders inzicht in het leer- en ontwikkelingsproces van een leerling. De map biedt ruimte voor tekeningen, foto’s en werkstukken van de leerling. Venttri denkt mee over een mooie buitenkant!

Meer weten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back

Praktisch presentatieproduct

Te maken in uw huisstijl

Uit te voeren in verschillende materialen

Alles over dit product

Portfoliomappen

Verzamelwerk voor leerlingen

Omdat er in de portfoliomap veel opgeborgen moet worden (soms wordt deze zelfs van groep 1 t/m 8 doorlopend gebruikt) heeft deze map een bredere rug en een hoge opbergcapaciteit met een solide mechaniek. Vaak wordt er door scholen gekozen voor het kunststofmateriaal polypropyleen (PP), omdat dat echt tegen een stootje kan.

Wij maken de portfoliomappen voor uw school helemaal op maat. Denk bijvoorbeeld ook eens aan:

  • Rugvenster voor het naamkaartje van de leerling
  • Tabbladen in dezelfde stijl als de map
Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Diverse mogelijkheden

Karton omplakt met drukwerk
Een extra luxe uitstraling door gebruik van stevig karton waardoor u een duurzame rapportmap in handen hebt. Het drukwerk kan verfraaid worden met laminaat, met een glanzende, matte of linnen structuur.

Kunststof polypropyleen (PP)
Heel praktisch en modern van uitstraling. Dit kunststof is recyclebaar en kan goed tegen een stootje. Een vlek hier of daar is gemakkelijk te verwijderen met een nat doekje. Polypropyleen in een semi-transparante uitvoering is het populairst.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Design door uzelf of Venttri

Venttri ontwikkelt en maakt portfoliomappen op maat. U kunt uw ontwerp zelf aanleveren. Wilt u liever dat wij aan de slag gaan met een mooi design? Dat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Map met veel ruimte

Hoog mechaniek

Omdat er in de portfoliomap veel opgeborgen moet worden heeft deze map een bredere rug en een hoge opbergcapaciteit met een solide mechaniek. Voor al die prachtige werkstukken, verslagen en tekeningen!

Witte multomappen

In 8 verschillende formaten

Via onze webshop op www.schoolmappen.com kunt u ook kiezen voor witte multomappen. Deze zijn op de voor- en rugzijde voorzien van een transparante insteek. Hierdoor is deze map makkelijk te personaliseren met eigen drukwerk van de onderwijsinstelling. Interessante budgetoplossing èn een milieubewuste keuze, want deze map is gemaakt van duurzame materialen.

Productvoorbeelden

Get inspired.

Back To Top