Over Venttri - Venttri
skip to Main Content
Maatwerk presentatieproducten voor bedrijven en organisaties

Het Venttri vakmanschap.

Over Venttri

Met de luxe presentatieproducten van Venttri (voorheen Maxximap) geeft uw bedrijf of organisatie de beste eerste indruk. We smelten vakmanschap, technologie en creativiteit samen tot prachtige en duurzame presentatieproducten.

Venttri verleidt en overtuigt

Klanten en consumenten worden gebombardeerd met merken, producten en boodschappen. Aandacht is een schaars goed geworden. Opvallen was daarom nog nooit zo belangrijk. En dát is precies waar Venttri zich al jaren in gespecialiseerd heeft: tastbare presentatieproducten op maat.

Gevarieerde opdrachten

Bouwbedrijf, communicatiebureau, onderwijsinstelling of projectontwikkelaar: wij gaan graag de uitdaging aan voor verschillende klanten. Door te luisteren, te vragen en te verrassen halen wij het maximale uit élk presentatieproduct. Een specifiek idee of materiaal in gedachten? Daag ons uit!

Productielocatie

Venttri maakt alles op maat en doet dat al sinds decennia met veel liefde voor het vak. Onze productielocatie in Goirle: daar is waar de magie plaatsvindt. Daar ontwikkelen én vervaardigen we uw presentatieproducten, in kleinere of grote oplagen. Onze creaties zien er in het echt nóg mooier uit. Laat u inspireren en kom eens langs in onze showroom!

Samenwerkingen

Venttri maakt deel uit van het OPzuid project Printed Electronics. Dit platform heeft als doel om de Printed Electronics sector tot industriële bloei te brengen, middels samenwerking van de spelers in de keten. Lees er hier meer over.

Dit project wordt mede gefinancierd door: Provincie Noord-Brabant, Europese Unie en OP Zuid.

Back To Top