Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Het Venttri vakmanschap.

Over Venttri

Over Venttri
Back

Met vakmanschap, creativiteit en intelligente technologie maakt Venttri in samenwerking met Maxxisample, de Maxxipresentation group, overtuigende presentatieproducten voor bedrijven en organisaties. Van ringbanden met logo tot customized presentatiekoffers met schuiminterieur en op maat gemaakte stalen.

Over Venttri de productiehal

Venttri

Makers van maatwerk presentatieproducten. Van ringband tot stalenkoffers.

Maxxisample

Maxxisample

Maxxisample is gespecialiseerd in het verwerken van samples.

Maxxipresentations Group

Samen zijn Venttri en Maxxisample ‘’Members of the Maxxipresentations Group’’, een unieke combinatie. Samen bieden we u het complete traject, van stalenboeken tot stalenverwerking. Van idee tot eindproduct. En dat allemaal via één aanspreekpunt: one-stop-shopping.

Onze werkwijze

Zo gaat Venttri te werk

Venttri advies 3

Advies

U vraagt, wij luisteren en denken vooruit
Venttri product development

Ontwikkeling

Een uniek presentatieproduct dat recht doet aan uw uiting
Venttri productie 1

Productie

Waar creativiteit en intelligente technologie samensmelten
fulfilment Venttri

Handling en fulfilment

Compleet ontzorgen: verzamelen, vullen en verzenden

Hoe doen we dat

Vakmanschap, technologie en creativiteit

Venttri design

Venttri verleidt en overtuigt

Klanten en consumenten worden gebombardeerd met merken, producten en boodschappen. Aandacht is een schaars goed geworden. Opvallen was daarom nog nooit zo belangrijk. En dát is precies waar Venttri zich al jaren in gespecialiseerd heeft: tastbare presentatieproducten op maat.

Venttri Horauf 2

Gevarieerde opdrachten

Bouwbedrijf, communicatiebureau, onderwijsinstelling of projectontwikkelaar: wij gaan graag de uitdaging aan voor verschillende klanten. Door te luisteren, te vragen en te verrassen halen wij het maximale uit élk presentatieproduct. Een specifiek idee of materiaal in gedachten? Daag ons uit!

Venttri productie 1

Productielocatie

Venttri maakt alles op maat en doet dat al sinds decennia met veel liefde voor het vak. Onze productielocatie in Goirle: dat is waar de magie plaatsvindt. Daar ontwikkelen én vervaardigen we uw presentatieproducten, in kleinere of grote oplagen. Onze creaties zien er in het echt nóg mooier uit. Laat u inspireren, kom eens langs in onze showroom en maak kennis met ons team!

Waar zijn we werkzaam?

De locaties van venttri

Over Venttri - werkgebied

Venttri
Einsteinstraat 5
5051 DR Goirle
T +31 (0)13 530 80 50
Nederland

Venttri GmbH
Zeppelinstrasse 26
47638 Straelen
T +49 2834 9869995
Duitsland

Venttri BE
Guido Gezellelaan 37
B-8000 Brugge
T +32 (0)470 847 407
België

Maxxisample
Třebíčská 319
588 56 Telč
T +420 563 035 001
Tsjechië

Hoe het begon

De geschiedenis van venttri

Terug in de tijd…

In 1991 wordt in Zwaag door Johan Visser Plastimap opgericht, een handelsbedrijf in plastic mappen met toebehoren. Om de groei van het bedrijf te waarborgen, wil men een eigen productiebedrijf starten. Maarten van der Heijden wordt benaderd en hij start voor Plastimap een productiebedrijf in Hilvarenbeek. Hij neemt vanuit zijn familiebedrijf (4e generatie stalenmakers Van der Heijden uit Hapert) een hoop kennis mee betreffende het plastic lassen, maar ook het maken van stalenboeken.

Lees meer

Al gauw wordt een grotere productiehal gebouwd in Goirle. In 2004 wordt het bedrijf in zijn geheel overgenomen door Maarten van der Heijden. 

Door het gewijzigde productaanbod en de daarbij horende complexiteit verhuist in 2007 ook het handelsbedrijf uit Hoorn naar Goirle en is het tijd voor een nieuwe naam: Plastimap wordt Maxximap.

Om te voldoen aan de vraag naar kwalitatief hoogwaardige stalenverwerking wordt in 2014 Maxxisample opgericht in Telc, Tsjechië.

In 2019 wordt Maxximap Venttri’’. De naam Venttri weerspiegelt de ontwikkelingen die het bedrijf heeft doorgemaakt: van mappenproducent naar specialist op het gebied van maatwerk presentatieproducten. De naam sluit aan bij de groeiende internationale activiteiten. Samen zijn Venttri en Maxxisample Members of the Maxxipresentations Group’’.

Per 1 febr 2021 doet de 5e generatie zijn intrede, in de persoon van Wessel van der Heijden. Op naar de toekomst.

historie Venttri
historie Venttri

Van Maxximap naar Venttri

Bekijk hiernaast de video

 

In 2019 werd Maxximap ‘’Venttri’’. De naam Venttri weerspiegelt de ontwikkelingen die ons bedrijf heeft doorgemaakt: van mappen-producent naar specialist op het gebied van maatwerk presentatieproducten. Een naam die past bij de internationale activiteiten en ambities.

Productiehal Venttri 1
infographic Venttri

Samenwerkingen

Venttri maakt deel uit van het OPzuid project Printed Electronics. Dit platform heeft als doel om de Printed Electronics sector tot industriële bloei te brengen, middels samenwerking van de spelers in de keten. Lees er hier meer over.

Dit project wordt mede gefinancierd door: Provincie Noord-Brabant, Europese Unie en OP Zuid.

Back To Top