skip to Main Content
Maatwerk presentatieproducten voor bedrijven en organisaties

Het Venttri vakmanschap.

Over Venttri

Venttri beplakken box

Met de luxe presentatieproducten van Venttri geeft uw bedrijf of organisatie de beste eerste indruk. We smelten vakmanschap, technologie en creativiteit samen tot prachtige en duurzame presentatieproducten.

Venttri design

Venttri verleidt en overtuigt

Klanten en consumenten worden gebombardeerd met merken, producten en boodschappen. Aandacht is een schaars goed geworden. Opvallen was daarom nog nooit zo belangrijk. En dát is precies waar Venttri zich al jaren in gespecialiseerd heeft: tastbare presentatieproducten op maat.

Venttri Horauf 2

Gevarieerde opdrachten

Bouwbedrijf, communicatiebureau, onderwijsinstelling of projectontwikkelaar: wij gaan graag de uitdaging aan voor verschillende klanten. Door te luisteren, te vragen en te verrassen halen wij het maximale uit élk presentatieproduct. Een specifiek idee of materiaal in gedachten? Daag ons uit!

Venttri productie 1

Productielocatie

Venttri maakt alles op maat en doet dat al sinds decennia met veel liefde voor het vak. Onze productielocatie in Goirle: dat is waar de magie plaatsvindt. Daar ontwikkelen én vervaardigen we uw presentatieproducten, in kleinere of grote oplagen. Onze creaties zien er in het echt nóg mooier uit. Laat u inspireren, kom eens langs in onze showroom en maak kennis met ons team!

Terug in de tijd…

In 1885 (!) vestigde Boekbinderij Van Der Heijden zich in Eindhoven, onder leiding van oprichter Wilhelmus Hubertus van der Heijden. In 1958 vertrok men uit Eindhoven en werd een nieuwe fabriek geopend in Hapert. Het bedrijf beperkte zich toen al lang niet meer tot het binden van boeken, maar was ook een ‘’atelier voor textielbewerking’’. In 1960 werd het 75-jarig bestaan groots gevierd. Kennis over materialen en technieken is in de familie van generatie op generatie doorgegeven. In 1992 richtte Maarten van der Heijden (4e generatie) de productielocatie van Plastimap op (gestart in 1981 als handelsmaatschappij), in Hilvarenbeek. En per 1 februari 2021 doet de 5e generatie zijn intrede, in de persoon van Wessel van der Heijden.

Lees meer
Al gauw werd een grotere productiehal gebouwd in Goirle. Het productaanbod wijzigde, dus het was in 2007 tijd voor een nieuwe naam: Plastimap werd Maxximap. Om te voldoen aan de vraag naar kwalitatief hoogwaardige stalenverwerking werd in 2014 Maxxisample opgericht in Telc, Tsjechië.

In 2019 werd Maxximap ‘’Venttri’’. De naam Venttri weerspiegelt de ontwikkelingen die het bedrijf heeft doorgemaakt: van mappen-producent naar specialist op het gebied van maatwerk presentatieproducten. De naam sluit aan bij de groeiende internationale activiteiten. Samen zijn Venttri en Maxxisample ‘’Members of the Maxxipresentations Group’’.

Van Maxximap naar Venttri

In 2019 werd Maxximap ‘’Venttri’’. De naam Venttri weerspiegelt de ontwikkelingen die ons bedrijf heeft doorgemaakt: van mappen-producent naar specialist op het gebied van maatwerk presentatieproducten. Een naam die past bij de internationale activiteiten en ambities.

Maxxipresentations Group

Samen zijn Venttri en Maxxisample ‘’Members of the Maxxipresentations Group’’, een unieke combinatie. Samen bieden we u het complete traject, van stalenboeken tot stalenverwerking. Van idee tot eindproduct. En dat allemaal via één aanspreekpunt: one-stop-shopping.

Productiehal Venttri 1
infographic Venttri

Samenwerkingen

Venttri maakt deel uit van het OPzuid project Printed Electronics. Dit platform heeft als doel om de Printed Electronics sector tot industriële bloei te brengen, middels samenwerking van de spelers in de keten. Lees er hier meer over.

Dit project wordt mede gefinancierd door: Provincie Noord-Brabant, Europese Unie en OP Zuid.

Back To Top