Ringbanden - Venttri
skip to Main Content
Maatwerk presentatieproducten voor bedrijven en organisaties

Venttri schept een stevige band.

Ringbanden

Wilt u een ringband die in het oog springt tijdens een dijk van een presentatie? Of bent u bijvoorbeeld op zoek naar een ringband die tegen een vochtige omgeving moet kunnen? Als ringbandexperts bedenken wij voor elk vraagstuk een praktische en creatieve oplossing.

Ringmappen

Get inspired

U wilt uw ringband bedrukken?

Wat zijn uw wensen?

We kunnen een ringband helemaal in uw huisstijl vervaardigen, conform uw gebruikerswensen. Wat wilt u erin kwijt? Afhankelijk van de inhoud kiezen we het soort en formaat mechaniek. Wilt u nog losse brochures of documenten insteken? Ook dat kan.

Lees meer
Via deze vragen komen we samen tot het beste eindresultaat. Bedrukte ringmappen zijn perfect te gebruiken voor de presentatie richting uw klanten of relaties. Ze zijn handig in gebruik en bieden overzicht. En wat betreft materialen heeft u een ruime keuze. Enkele voorbeelden: PVC, aluminium of karton. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden.

Extra opties

Bij een ringband met logo draait het om de details

Bij Venttri kunt u ook kiezen voor extra toevoegingen aan uw ringband. Denk aan een visitekaartvenster, insteekvak, rugvenster, grijpgat of nikkel sierhoekjes ter bescherming. Ook wat betreft bedrukte tabbladen zijn er diverse mogelijkheden qua materiaal en uitvoering. Venttri maakt uw ringband extra speciaal en we verhogen het gebruiksgemak.

Extra’s

Denk ook eens aan…

Ecobinders

Standaard witte multomappen
l

Materialen

Het gekozen materiaal speelt een belangrijke rol bij de uitstraling van uw bedrukte ringband. De mogelijkheden hierin zijn legio, bijv. aluminium, kunststof of natuurkarton.

Bekijk materialen

Back To Top