skip to Main Content
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Rapportmappen

Omslagen en mappen

U wilt als school goed voor de dag komen? Wij zorgen ervoor dat uw rapportmap hét perfecte visitekaartje voor uw school is! En dat de leerling vol trots het rapport kan laten zien aan familie en vrienden.

Meer weten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Praktisch presentatieproduct

Te maken in uw huisstijl

Verkrijgbaar via onze webshop

Alles over dit product

Rapportmappen

Schoolresultaten mooi gepresenteerd

Een rapportmap met logo van de school, in een bijzonder formaat of materiaal? Het kan allemaal. En ook voor een kartonnen ringband, compleet met een 4-rings mechaniek met bijhorende tabbladen bent u bij ons aan het juiste adres. Wat denkt u van een moderne rapportmap in kunststof met een naamkaarthoesje? Wij maken rapportmappen voor uw school volledig op maat.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Diverse mogelijkheden

PVC
PVC is stevig en duurzaam, want recyclebaar. Het is in vele kleuren leverbaar. Een rapportmap in PVC kan uitgevoerd worden met ingelaste, transparante showtassen, ter verhoging van het gebruiksgemak.

Karton omplakt met drukwerk
Een extra luxe uitstraling door gebruik van stevig karton waardoor u een duurzame rapportmap in handen hebt. Het drukwerk kan verfraaid worden met laminaat, met een glanzende, matte of linnen structuur.

Kunststof polypropyleen (PP)
Heel praktisch en modern van uitstraling. Dit kunststof is recyclebaar en kan goed tegen een stootje. Een vlek hier of daar is gemakkelijk te verwijderen met een nat doekje. Polypropyleen in een semi-transparante uitvoering is het populairst.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Design door uzelf of Venttri

Venttri ontwikkelt en maakt rapportmappen op maat. U kunt uw ontwerp zelf aanleveren. Wilt u liever dat wij aan de slag gaan met een mooi design? Dat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Webshop met standaard ontwerpen

www.schoolmappen.com

Via onze webshop www.schoolmappen.com bieden we onder andere leuke ontwerpen voor rapportmappen die gepersonaliseerd kunnen worden met het logo van uw school. Een stukje creatief denkwerk hebben wij dus al voor u gedaan. Dat scheelt weer in uw schoolbudget!

Witte multomappen

In 8 verschillende formaten

Via onze webshop op www.schoolmappen.com kunt u ook kiezen voor witte multomappen. Deze zijn op de voor- en rugzijde voorzien van een transparante insteek. Hierdoor is deze map makkelijk te personaliseren met eigen drukwerk van de onderwijsinstelling. Interessante budgetoplossing èn een milieubewuste keuze, want deze map is FSC®-gecertificeerd.

Meer mooie voorbeelden

Neem gerust een kijkje in ons inspiratieboek.
Bekijk meer

Back To Top