Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Maatwerk rapportmappen

Omslagen en mappen

U wilt als school goed voor de dag komen? Wij zorgen ervoor dat uw rapportmap hét perfecte visitekaartje voor uw school is! En dat de leerling vol trots het rapport kan laten zien aan familie en vrienden.

Meer weten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back

Praktisch presentatieproduct

Te maken in uw huisstijl

Verkrijgbaar via onze webshop

Alles over dit product

Rapportmappen

Opties voor een rapportmap met het logo van de school

U wilt toch ook dat de resultaten van de kinderen in een persoonlijke map van school opgeborgen worden? Wanneer de leerlingen een rapportmap van school mee naar huis nemen zal het van hand tot hand gaan. Dan is het toch belangrijk dat u als school goed voor de dag komt? Er is aandacht aan een bedrukte map besteed. En dat wilt u ook overbrengen.

Verschillende formaten en ringmechanieken

Een A4-rapportmap is het meest gebruikte formaat. Maar het is ook mogelijk om andere formaten te laten maken. Denk bijvoorbeeld aan tekeningen van de leerlingen. Het tekenpapier is vaak net een slag groter. Wanneer u deze ongevouwen in de map wil opbergen kan de map op een afwijkend formaat gemaakt worden.
Mechanieken die wij hanteren zijn:

 • 2-rings
 • 4-rings
 • 23-rings

Schutbladen, tabbladen en meer

Ook de tabbladen kunnen we bedrukken in de huisstijl van de school. Maar we kunnen ook standaard witte PP tabbladen, gecijferd van 1 t/m 8, leveren. Zo kan ieder schooljaar netjes gescheiden worden in de ringband. We adviseren PP of PVC tabbladen te gebruiken, want die blijven langer mooi. Maar uiteraard is het ook mogelijk om ze in karton uit te voeren.

Een overzicht van de opties:

 • Tabbladen
  Per schooljaar netjes gescheiden
 • Rugvenster
  Geschikt voor een naamkaartje van de leerling
 • Showtassen
  Om printjes van de rapporten in op te bergen
 • Ingelaste insteekhoezen aan de binnenzijde
  Zonder perforatie een tekening van het kind bewaren

Bekijk verschillende voorbeelden van deze opties hier.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Kwalitatieve Materialen

PVC rapportmap

PVC rapportmappen zijn duurzaam en gaan lang mee, waardoor ze een kosteneffectieve keuze zijn op de lange termijn. Ze zijn tevens gemaakt van gerecycled materiaal en zijn recyclebaar, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn voor een organisaties die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. De PVC-mappen zijn op maat te maken en in vele standaard kleuren leverbaar. En kan ook uitgevoerd worden met ingelaste, transparante showtassen, ter verhoging van het gebruiksgemak.

Kartonnen rapportmappen omplakt met drukwerk

Een extra luxe uitstraling door gebruik van stevig karton waardoor u een duurzame map in handen hebt. Onze rapportmappen worden vervaardigd van hoogwaardig en extra stevig sulfaatkarton, waardoor ze duurzaam zijn en langdurige bescherming bieden aan uw documenten of rapporten. Het drukwerk kan verfraaid worden met een glanzend of mat laminaat of zelfs met een linnen structuur. Het laminaat biedt tevens ook bescherming voor het drukwerk. Ook het drukwerk op onze kartonnen rapportmappen kan worden gepersonaliseerd met uw eigen ontwerp, logo’s, tekst en afbeeldingen, waardoor u een unieke en op maat gemaakte map kunt creëren die past bij uw merkidentiteit.

Kunststof polypropyleen (PP)

Polypropyleen is een lichtgewicht materiaal, waardoor PP rapportmappen gemakkelijk mee te nemen zijn zonder extra gewicht toe te voegen aan uw bagage of tas. Ook dit kunststof is recyclebaar en kan goed tegen een stootje. PP rapportmappen zijn flexibel en buigzaam, waardoor ze ook gemakkelijk kunnen worden opgeborgen in rugzakken zonder te scheuren of te breken. Een vlek hier of daar is gemakkelijk te verwijderen met een nat doekje. Polypropyleen in een semi-transparante uitvoering is het populairst. Daarnaast is PP verkrijgbaar in verschillende kleuren, diktes en structuren. Kijk bij onze productvoorbeelden voor wat inspiratie.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Design door uzelf of Venttri

Venttri ontwikkelt en maakt rapportmappen op maat. U kunt uw ontwerp zelf aanleveren. Wilt u liever dat wij aan de slag gaan met een mooi design? Dat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Webshop met standaard ontwerpen

www.schoolmappen.com

Via onze webshop www.schoolmappen.com bieden we onder andere leuke ontworpen mappen die gepersonaliseerd kunnen worden met het logo van uw school. Een stukje creatief denkwerk hebben wij dus al voor u gedaan. Dat scheelt weer in uw schoolbudget!

Witte multomappen

In 8 verschillende formaten

Via onze webshop op www.schoolmappen.com kunt u ook kiezen voor witte multomappen. Deze zijn op de voor- en rugzijde voorzien van een transparante insteek. Hierdoor is deze multomap makkelijk te personaliseren met eigen drukwerk van de onderwijsinstelling. Interessante budgetoplossing èn een milieubewuste keuze, want deze map is gemaakt van duurzame materialen.

Productvoorbeelden

Get inspired.

Veelgestelde vragen

PVC-mappen zijn zeer duurzaam, waterbestendig en bieden een stevige bescherming voor documenten. PP-mappen zijn lichtgewicht, flexibel en ook waterbestendig. Beide materialen zijn geschikt voor langdurig gebruik en bieden goede bescherming voor uw documenten.
De productietijd voor op maat gemaakte rapportmappen kan variëren afhankelijk van de specificaties en de hoeveelheid. Neem contact met ons op voor een nauwkeurige levertijd op basis van uw specifieke behoeften.
Ja, onze rapportmappen zijn beschikbaar in verschillende standaardmaten en kunnen ook op maat worden gemaakt om aan uw specifieke eisen te voldoen.
Ja, onze rapportmappen zijn ontworpen om meerdere documenten te bevatten. U kunt kiezen voor mappen met verschillende rugbreedtes en binnenvakken om uw documenten efficiënt te organiseren.
Wij drukken alleen voor bedrijven en instellingen. De minimale bestelhoeveelheid varieert afhankelijk van het type rapportmap en de gewenste personalisatie. Neem contact met ons op voor specifieke details over minimale bestelhoeveelheden.
Voor een lange levensduur raden we aan om de rapportmappen op een droge plaats te bewaren en weg te houden van direct zonlicht. Reinig PVC- en PP-mappen met een zachte, vochtige doek.
Ja, onze kartonnen rapportmappen zijn gemaakt van extra stevig sulfaatkarton, waardoor ze geschikt zijn voor dagelijks gebruik. Ze bieden een luxueuze uitstraling en kunnen worden bedrukt voor een persoonlijke touch.
De verzendkosten zijn afhankelijk van de omvang van uw bestelling en de verzendlocatie. Neem contact met ons op voor een offerte op maat.
Ja, we bieden speciale kortingen voor grote bestellingen. Neem contact met ons op voor meer informatie over bulkprijzen.
Ja, ons designteam kan u helpen bij het creëren van een professioneel ontwerp voor uw rapportmappen. Wij werken nauw met u samen om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan uw verwachtingen voldoet.
Wij gebruiken verschillende druktechnieken zoals offsetdruk, digitale druk en zeefdruk om uw rapportmappen te personaliseren. De keuze van de techniek hangt af van het ontwerp en de oplage.
Ja, we bieden rapportmappen met verschillende sluitmechanismen zoals elastiek, klittenband, drukknopen of magneetsluitingen voor extra veiligheid en gemak.
Back To Top