Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Rapportmappen

Omslagen en mappen

U wilt als school goed voor de dag komen? Wij zorgen ervoor dat uw rapportmap hét perfecte visitekaartje voor uw school is! En dat de leerling vol trots het rapport kan laten zien aan familie en vrienden.

Meer weten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Praktisch presentatieproduct

Te maken in uw huisstijl

Verkrijgbaar via onze webshop

Alles over dit product

Rapportmappen

Een rapportmap met het logo van de school

U wilt toch ook dat de resultaten van de kinderen in een persoonlijke map van school opgeborgen worden? Wanneer de leerlingen een rapportmap van school mee naar huis nemen zal het van hand tot hand gaan. Dan is het toch belangrijk dat u als school goed voor de dag komt? Er is aandacht aan een bedrukte map besteed. En dat wilt u ook overbrengen.

Verschillende formaten en ringmechanieken

Een A4-rapportmap is het meest gebruikte formaat. Maar het is ook mogelijk om andere formaten te laten maken. Denk bijvoorbeeld aan tekeningen van de leerlingen. Het tekenpapier is vaak net een slag groter. Wanneer u deze ongevouwen in de map wil opbergen kan de map op een afwijkend formaat gemaakt worden.
Mechanieken die wij hanteren zijn:

 • 2-rings
 • 4-rings
 • 23-rings

Schutbladen, tabbladen en meer

Ook de tabbladen kunnen we bedrukken in de huisstijl van de school. Maar we kunnen ook standaard witte PP tabbladen, gecijferd van 1 t/m 8, leveren. Zo kan ieder schooljaar netjes gescheiden worden in de ringband. We adviseren PP of PVC tabbladen te gebruiken, want die blijven langer mooi. Maar uiteraard is het ook mogelijk om ze in karton uit te voeren.

Een overzicht van de opties:

 • Tabbladen
  Per schooljaar netjes gescheiden
 • Rugvenster
  Geschikt voor een naamkaartje van de leerling
 • Showtassen
  Om printjes van de rapporten in op te bergen
 • Ingelaste insteekhoezen aan de binnenzijde
  Zonder perforatie een tekening van het kind bewaren
Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Diverse mogelijkheden

PVC
PVC is stevig en duurzaam, want recyclebaar. Maatwerk en in vele standaard kleuren leverbaar. Een PVC map kan tegen een stootje. En kan ook uitgevoerd worden met ingelaste, transparante showtassen, ter verhoging van het gebruiksgemak.

Karton omplakt met drukwerk
Een extra luxe uitstraling door gebruik van stevig karton waardoor u een duurzame map in handen hebt. Het drukwerk kan verfraaid worden met een glanzend of mat laminaat of zelfs met een linnen structuur. Het laminaat biedt tevens ook bescherming voor het drukwerk.

Kunststof polypropyleen (PP)
Heel praktisch en modern van uitstraling. Ook dit kunststof is recyclebaar en kan goed tegen een stootje. Een vlek hier of daar is gemakkelijk te verwijderen met een nat doekje. Polypropyleen in een semi-transparante uitvoering is het populairst. Daarnaast is PVC verkrijgbaar in verschillende kleuren, diktes en structuren. Kijk bij onze productvoorbeelden voor wat inspiratie.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Design door uzelf of Venttri

Venttri ontwikkelt en maakt rapportmappen op maat. U kunt uw ontwerp zelf aanleveren. Wilt u liever dat wij aan de slag gaan met een mooi design? Dat behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Webshop met standaard ontwerpen

www.schoolmappen.com

Via onze webshop www.schoolmappen.com bieden we onder andere leuke ontworpen mappen die gepersonaliseerd kunnen worden met het logo van uw school. Een stukje creatief denkwerk hebben wij dus al voor u gedaan. Dat scheelt weer in uw schoolbudget!

Witte multomappen

In 8 verschillende formaten

Via onze webshop op www.schoolmappen.com kunt u ook kiezen voor witte multomappen. Deze zijn op de voor- en rugzijde voorzien van een transparante insteek. Hierdoor is deze multomap makkelijk te personaliseren met eigen drukwerk van de onderwijsinstelling. Interessante budgetoplossing èn een milieubewuste keuze, want deze map is gemaakt van duurzame materialen.

Productvoorbeelden

Get inspired.

Back To Top