Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Toonbankdisplay

POS en labels

Een toonbankdisplay biedt de mogelijkheid om op een vriendelijke en creatieve manier uw producten aan te bieden. Met hoge attentiewaarde.

Meer weten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back

Eyecatcher in de winkel

Op maat gemaakt in uw huisstijl

Verhoogt de omzet

Alles over dit product

Toonbankdisplay

Toonaangevende toonbankdisplays / counterdisplays voor de presentatie van een product

Heeft u ook producten die u beter zou willen verkopen of wilt promoten? Geef een product extra aandacht met een display op maat. Hangend / staand in een display op de toonbank of balie valt het product echt op. We noemen het ook wel counterdisplays. U bereikt nog meer succes met een aantrekkelijk ontworpen display. We willen dat de impulsaankopen ons om de oren vliegen!

Venttri heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van presentatieproducten. Dus als u hulp nodig heeft om de display vorm te geven, laat ons dan weten wat uw wensen zijn. Wij zorgen voor een passend advies of voorstel.

Een toonbank-display is te maken in verschillende vormen en maten. Bijvoorbeeld te bedrukken in offset, zeefdruk of foliedruk. Wanneer het ook nog wordt gelamineerd krijgt het tevens een langere levensduur. Onze winkeldisplays zijn stevig en stabiel en kunnen dus tegen een stootje. Bovendien zijn ze plat te verzenden. Lekker praktisch.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

In allerlei vormen en materialen

Een toonbank-display is onder andere uitvoerbaar in karton, kunststof of aluminium. Afhankelijk van uw wensen bekijken we samen wat de beste materiaalkeuze is.

Stevig, economisch en milieubewust karton
Wij gebruiken het label “VenttriGreen©” voor ons karton en papier.
Uit te voeren in deze varianten:

  • Bordpapier primokraft verkrijgbaar in grijs of bruin
  • Eenzijdig wit met een grijze kern
  • Eenzijdig zwart met een grijze kern
  • All black, wanneer u kiest voor onbewerkt bordpapier
  • Of geheel wit

Meer lezen over ons karton

Kunststof
Kartonnen displays kunnen sneller beschadigen. Kunststof daarentegen is veel steviger en gaat daardoor langer mee. Wat nog een extra voordeel kan zijn is dat kunststof ook uit te voeren in een transparante variant. Meer lezen over PP.

Aluminium
Aluminium is te bedrukken in digitale print en zeefdruk. Het bereikt een erg mooi metallic effect door de transparantie van de inkt. Perfect voor een exclusieve presentatie. Meer lezen over Aluminium.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Design door uzelf of Venttri

Voor baliedisplays zijn er verschillende designs mogelijk. In maatwerk of standaard layouts. Wij bieden standaard layouts voor A4 of A5 POS materiaal. Lees daar hier meer over. 

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Maatwerk POS materiaal

Alle maten mogelijk

Geen enkele afmeting of design is ons te gek. Wij kunnen dus elke grootte leveren. Laat ons weten wat uw wensen zijn!

Standaard A4 of A5 POS showboard display

Kaarthouder in standaard formaten

Een A4 of A5 bord die tegengeplakt is met full colour offset drukwerk en voorzien van een standaard. Binnen een en hetzelfde formaat is het mogelijk meerdere bedrukkingen te combineren binnen de order. Aan de achterzijde van een display wordt een standaard bevestigd, hierdoor is de display makkelijk op te zetten en te plaatsen. Door het lipje weer terug te klappen is de standaard ook weer makkelijk op te bergen. Op basis van onze werktekening kunt u zelf het ontwerp aanleveren. Wilt u liever dat wij aan de slag gaan met een fraai design? Dat doen we graag voor u!

Opvallen

We denken met u mee

Venttri heeft een eigen productielocatie in Goirle met jarenlange ervaring. Wij beschikken over de modernste machines van de Benelux. Daardoor zijn wij in staat om uw ideeën en wensen snel en efficiënt om te zetten in een praktisch en vooral succesvol presentatieproduct voor in uw winkel. 

Productvoorbeelden

Get inspired.

Back To Top