Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Menumappen

Omslagen en mappen

Ze zeggen weleens: van een mooi bord kun je niet eten. Maar… het begint bij een verzorgde menumap. Deze draagt bij aan een goede eerste indruk!

Meer weten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Voor een goede eerste indruk

Voorzien van uw eigen logo en huisstijl

Eenvoudig schoon te houden

Alles over dit product

Menumappen

Stijlvol geserveerd

Een menukaart die helemaal afgestemd is op de uitstraling van uw horecaonderneming. Venttri helpt u bij het creëren van uw eigen menukaart of menumap. Van eenvoudig en standaard tot luxe uitstraling. Natuurlijk vormen uw gebruikswensen het uitgangspunt. Bij wisselende menukaarten zorgen we voor een flexibel systeem. Dat kan een eenvoudige omslag met elastiek zijn of een map met ingelaste insteekhoezen.

Door digitaal drukwerk zijn ook kleinere oplages mogelijk van papier omplakte menumappen.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Materialen

PVC
Onze menukaarten van PVC zijn beschikbaar in verschillende kleuren en structuren. U kunt daarbij kiezen voor ingelaste showtassen. Deze menumappen zijn gemakkelijk schoon te maken met een vochtige doek. Zo blijven de menukaarten lang mooi en hygiënisch. Een zeefdruk op de voorzijde zorgt voor een goede, onuitwisbare indruk van uw horecabedrijf.

Papier omplakt karton
Natuurlijk kunnen wij uw menumap ook vervaardingen in karton, omplakt met uw drukwerk, geheel in uw eigen huisstijl. Specifieke afmeting in gedachten? Laat het ons weten.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Design door uzelf of Venttri

Venttri ontwikkelt en maakt menukaarten op maat. U kunt daarbij zelf het ontwerp aanleveren. Of wilt u liever dat wij aan de slag gaan met een mooi design? Dan is dat natuurlijk geen probleem.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Met Venttri aan tafel

Een goede eerste indruk

Onze menumappen zijn uit te breiden met extra toevoegingen. Denk dan aan een nikkelen hoekafwerking of een elastiek dat de menukaart keurig op zijn plek houdt. Ideaal voor een vaak wisselend menu. Want met een professionele menumap verleidt u gasten om te proeven van al het lekkers dat uw horecazaak te bieden heeft. Door aandacht te besteden aan de presentatie, laat u uw gasten merken dat u hart voor de zaak heeft. Venttri helpt graag met het serveren van een smakelijke menukaart. Aan (de teken)tafel!

Onderhoudsvriendelijk

Stevig en goed schoon te houden

Een menukaart moet wel eens schoongemaakt worden. De PCV-menukaarten van Venttri zijn onderhoudsvriendelijk en met een vochtige doek eenvoudig schoon te maken.

Productvoorbeelden

Get inspired.

Back To Top