skip to Main Content
Maatwerk presentatieproducten voor bedrijven en organisaties

Opgeruimd & netjes.

Ordners

Ordners met logo

Ordner in de zaal! Een ordner brengt rust aan in de administratie of helpt u om een overtuigende presentatie te geven. En als de bedrukte ordner tegen een stootje kan en er ook nog eens piekfijn uitziet, is het plaatje helemaal compleet.

Ordner

Get inspired

ringband condoleanceregister
portfolio school mechaniek
portfolio school
Ringband met drukwerk logo
ordner met logo
ordner met sierhoeken
ordners Venttri
Order met hefboommechaniek

Ordners bedrukken?

Wat zijn uw wensen?

Bij Venttri is het mogelijk om uw ordner helemaal naar uw wens samen te stellen. Hoeveel administratie wilt u erin kwijt? Hoe vaak gaat u de ordner gebruiken? Wilt u nog losse documenten kunnen insteken?

Lees meer
Via deze vragen komen we samen tot een mooie oplossing. Bedrukte ordners zijn perfect te gebruiken voor het archiveren, maar ook voor de presentatie richting uw klanten. Ze zijn handig in gebruik en bieden overzicht. Wij adviseren u graag over de vele mogelijkheden.

Extra opties

Het draait om de details

Bij Venttri kunt u ook kiezen voor extra toevoegingen aan uw ordner. Denk aan een visitekaartvenster, insteekvak, rugvenster, grijpgat of nikkel sierhoekjes ter bescherming. Ook wat betreft bedrukte tabbladen zijn er diverse mogelijkheden qua materiaal en uitvoering. Venttri maakt uw ordner extra speciaal en we verhogen het gebruiksgemak.

Extra’s

Ordners die perfect aansluiten bij uw huisstijl. Voor omplakte en bedrukte ordners bent u bij Venttri aan het juiste adres. De ordner map is zelf samen te stellen en te bedrukken met uw eigen logo, geheel in uw huisstijl. Wist u dat er ook vele extra toevoegingen mogelijk zijn? Deze verhogen het gebruiksgemak. Venttri levert maatwerk!

Witte multomappen

Ecobinders

Standaard witte multomappen
l

Materialen

Het gekozen materiaal speelt een belangrijke rol bij de uitstraling van uw bedrukte ringband. De mogelijkheden hierin zijn legio, bijv. aluminium, kunststof of natuurkarton.

Bekijk materialen

Back To Top