Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Luxe verpakking

Dozen en koffers

Wilt u als bedrijf of organisatie uw product of dienst op een luxe manier presenteren? Wij maken voor u een verpakking op maat.

Meer weten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back

Onderscheidende verpakking

Voorzien van uw eigen logo en huisstijl

Mooie afwerking

Alles over dit product

Luxe verpakking

Mag het ietsje luxer?

Verpakkingen, geschenkdozen of presentatiedozen zijn in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Denk maar eens aan een geschenkdoos met full colour drukwerk, een luxe doos met deksel of een bijzondere scharnierdoos.
De buiten- en binnenzijde van de luxe verpakking kunnen we (laten) bedrukken in offset en afwerken met een laminaat naar keuze. Niet alleen de buitenzijde, maar ook de binnenzijde kunnen we voorzien van een bedrukking. De beschikbare ruimte kunnen we dus optimaal gebruiken voor uw communicatie.

Verpakkingen zijn maatwerk producten. De grootte, de uitvoering, de vorm: dat verschilt per product. We beginnen bij het item dat verpakt moet worden. Het gewicht en het formaat vormen namelijk de belangrijkste uitgangspunten voor uw maatwerk presentatieproduct.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

In allerlei vormen en materialen

Voor luxe verpakkingen zijn er verschillende materialen mogelijk. Elk materiaal heeft zijn eigen karakter en voordelen. U kunt daarbij denken aan een verpakking omplakt met drukwerk, van natuurkarton of van het moderne kunststof polypropyleen.

Mocht u kiezen voor papier (drukwerk) omplakt, dan geven we graag goede tips wat betreft de veredeling van het papier. Een mooie opdruk kan namelijk de uitstraling van de verpakking ten goede komen. Met een lamineerlaag, krasvast/mat, glanzend, linnen of pearl wordt uw verpakking nog duurzamer en krijgt ze een luxe uitstraling.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Design door uzelf of Venttri

Venttri ontwikkelt en maakt luxe verpakkingen op maat, passend bij uw eigen huisstijl. Op basis van onze werktekening kunt u zelf het ontwerp aanleveren. Wilt u liever dat wij aan de slag gaan met het design? Dat is natuurlijk geen probleem, dan doen we graag!

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Wat wilt u uitstralen?

Creëer meerwaarde met uw verpakking

Een doos of verpakking beschermt niet alleen een product, maar verhoogt ook de (attentie)waarde. Want iets uitpakken is leuk en spannend. Het openen van een verpakking leidt automatisch tot een onbewust positievere beoordeling van dat wat erin zit, zo zeggen consumentenpsychologen. Dat is een belangrijk inzicht waarmee je als bedrijf je voordeel kunt doen. Van doos met deksel tot verzenddoos: we inspireren je graag!

Schuiminterieur

Chique uitgestald met schuim

Met een schuim- of foaminterieur presenteert u losse elementen op een elegante manier, samen. Het schuiminterieur biedt stevigheid, houdt de inhoud op z’n plek en geeft de verpakking (en producten!) extra cachet.

Productvoorbeelden

Get inspired.

Back To Top