Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Kofferlabel

POS en labels

Een herkenbaar kofferlabel is wel zo prettig. Als reisorganisatie wilt u namelijk uw reizigers en gasten meteen herkennen. En zo herkennen zij meteen hun eigen bagage tijdens de reis.

Meer weten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back

Kwalitatieve kofferlabels die eruitspringen

Op maat gemaakt in uw huisstijl

Ideaal voor de reisbranche

Alles over dit product

Kofferlabel

Zorgt voor herkenning

Reisbescheiden zoals kofferlabels en ticketmapjes kunnen geheel naar uw wens worden geproduceerd. Venttri biedt u oplossingen uit diverse materialen en kleuren. Natuurlijk heeft u de mogelijkheid om de producten te bedrukken met uw eigen logo, in uw eigen huisstijl.

  • Afmetingen: elke gewenste afmeting
  • Bedrukking: offset, eventueel gecombineerd met foliedruk, reliëfdruk of UV-spotvernis
Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

In allerlei vormen en materialen

Voor een kofferlabel zijn er verschillende materialen mogelijk. Elk materiaal heeft zijn eigen karakter en voordelen. De beste materiaalkeuze voor een kofferlabel verschilt per situatie.

  • Polyolefine: onscheurbaar synthetisch papier
  • PVC
Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Design door uzelf of Venttri

Wilt u een kofferlabel bedrukken, dan kunt u op basis van onze werktekening zelf het ontwerp aanleveren. Wilt u liever dat wij aan de slag gaan met een fraai design? Dan is dat natuurlijk geen probleem, dat doen we graag!

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Labels van polyolefine

Onscheurbaar synthetisch papier

(Koffer)labels kunnen we uitvoeren in polyolefinen: onscheurbaar synthetisch papier. Het voordeel van dit materiaal is dat het beschrijfbaar is. De labels kunnen we uiteraard voorzien van een trendy en herkenbare bedrukking. Ideaal voor speciale reizen of events!

PVC bagagelabels

Onverwoestbaar

Bagagelabels of kofferlabels van PVC zijn bijzonder sterk en kunnen ook bedrukt worden. De achterzijde voorziet Venttri van een transparante insteek waarin een (naam)kaartje gestoken kan worden. De vorm van het kofferlabel zorgt ervoor dat het label op een eenvoudige manier te bevestigen is om het handvat van een koffer of een tas. Bedrukte PVC bagagelabels zijn voor bijv. reisorganisaties de ideale manier om (naams)bekendheid en zichtbaarheid te creëren. Een ander voordeel is dat de bagage van uw gasten lekker opvalt tussen alle andere koffers en tassen.

Reisbranche

Van label tot busbord

Naast kofferlabels heeft Venttri nog diverse andere presentatieproducten voor de reisbranche. Denk aan ticketmapjes, klemmappen en busborden. Deze kunnen we helemaal in uw huisstijl bedrukken. Alles voor een geslaagde reis!

Productvoorbeelden

Get inspired.

Back To Top