Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Tijdschriftenmap

Omslagen en mappen

Wilt u als bedrijf of organisatie uw tijdschriften, magazines of nieuwsbrieven bundelen? Wij maken voor u een tijdschriftenopberger op maat.

Meer weten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back

Onderscheidende map voor uw info

Voorzien van uw eigen logo en huisstijl

Mooie afwerking

Alles over dit product

Tijdschriftenmap

Tijdschriften en magazines gebundeld

Wilt u voor uw bedrijf of organisatie tijdschriften opbergen op de juiste manier, voor uw eigen organisatie of voor uw lezers/leden? Laat ons dan voor u tijdschriftenmappen ontwikkelen en maken, compleet in uw eigen huisstijl.

Met een maatwerk tijdschriftenmap creëert u overzicht. (Oude) tijdschriften hebben bewaar-waarde en verdienen het om op de juiste manier opgeborgen te worden. Hiermee voorkomt u dat waardevolle informatie verloren gaat.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

In allerlei vormen en materialen

Voor tijdschriftenmappen zijn er verschillende materialen mogelijk. Elk materiaal heeft zijn eigen karakter en voordelen. We gebruiken alleen de mooiste materialen voor uw tijdschriftenmappen. U kunt daarbij denken aan een map omplakt met drukwerk, van natuurkarton of van het moderne kunststof polypropyleen.

Mocht u kiezen voor papier (drukwerk) omplakt, dan geven we graag goede tips wat betreft de veredeling van het papier. Een mooie opdruk kan de uitstraling van de map nl. ten goede komen. Met een laagje laminaat, krasvast/mat, glanzend, linnen of pearl worden uw mappen nog duurzamer en krijgen ze een luxe uitstraling.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Design door uzelf of Venttri

Venttri ontwikkelt en maakt tijdschriftenmappen op maat, passend bij uw eigen huisstijl. Op basis van onze werktekening kunt u zelf het ontwerp aanleveren. Wilt u liever dat wij aan de slag gaan met het design? Dat is natuurlijk geen probleem, dan doen we graag!

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Pennenband

Praktisch opbergsysteem

Het bijzondere aan een tijdschriftenopberger is de ‘’pennenband’’. In de map klinken we dit speciale mechaniek waarin 2 eindstukken en draadpennen bevestigd zijn. Door middel van de draadpennen kunt u op een zeer eenvoudige manier tijdschriften, magazines of nieuwsbrieven vastzetten in de verzamelmap.

Denk ook eens aan…

Het zit ‘m in de details!

Als we voor uw bedrijf of organisatie maatwerk tijdschriftenmappen maken, denk dan ook eens aan de extra opties die we kunnen toevoegen aan de tijdschriftenopberger, ter verhoging van het gebruiksgemak. Een visitekaartvenster of een insteekdriehoek behoren tot de extra mogelijkheden.

Productvoorbeelden

Get inspired.

Back To Top