Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Ringband PVC

Ringbanden

Het grote voordeel van bedrukte PVC ringbanden: ze kunnen tegen een stootje. En dat is dus ideaal voor bedrijven en organisaties waar deze intensief gebruikt worden.

Meer weten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back

Praktisch presentatieproduct

Te maken in uw huisstijl

Gemaakt van stevig materiaal

Alles over dit product

Ringband PVC

Voor intensief gebruik

Bedrukte ringbanden van PVC zijn superdegelijk. En ze zijn bovendien heel praktisch. Ze kunnen namelijk tegen een stootje. Met een nat doekje is een vlekje hier of daar gemakkelijk te verwijderen.

U kunt kiezen uit meer dan 250 soorten mechanieken, zoals in een D-vorm, 2-rings, 4-rings, hefboommechaniek etc.

Overweeg ook eens deze extra opties – ter verhoging van het gebruiksgemak:

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

PVC

PVC is een praktische en goedkopere keuze. PVC kan tegen een stootje, PVC ringbanden zijn ideaal voor bedrijven en organisaties waar deze ringbanden intensief gebruikt worden.

Wilt u PVC in uw huisstijl bedrukken, dan kunt u kiezen uit offset (voor grote oplagen), digitale print of zeefdruk. Daarnaast is PVC verkrijgbaar in verschillende kleuren, diktes en structuren.

Wij maken ook ringbanden in andere materialen. Bekijk dan de volgende pagina’s:

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Design door uzelf of Venttri

Venttri ontwikkelt en maakt ringbanden op maat. Op basis van onze werktekening kunt u zelf het ontwerp aanleveren. Wilt u liever dat wij aan de slag gaan met een mooi design? Dat is natuurlijk ook een mogelijkheid.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Trendy look

Verschillende folies

PVC ringbanden kunnen we ook uitvoeren in een luxe touch folie. Er zijn vele manieren om een PVC ringband te verfraaien: denk aan een preeg of een zwart geëpoxeerd mechaniek. Een contrasterende PVC folie aan de binnenzijde geeft een trendy look!

Lees meer
PVC is uitvoerbaar in diverse kleuren en hoogglans uitvoering. Onze PVC ringbanden zijn zeker niet saai: er zijn zeer veel folies beschikbaar om uw PVC ringband een trendy en luxe uitstraling te geven.

Creëer overzicht

Tabbladen op maat

Natuurlijk hoort bij een fraaie bedrukte ringband een tabbladen-set in dezelfde huisstijl. Bij Venttri bepaalt u zelf het materiaal, het aantal tabs, de vorm van de tabs en de bedrukking.

Lees meer
Onze tabbladen worden vaak in full color offset bedrukt en gemaakt uit hoogwaardig karton of kunststof. Er zijn diverse soorten tabvormen die Venttri standaard in het assortiment heeft zitten. Hierdoor hoeft u geen stansmeskosten te betalen voor uw tabbladen.

Extra's

Denk ook eens aan...

Productvoorbeelden

Get inspired.

Back To Top