Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

POS

POS en labels

Met POS (Point of Sale) materiaal ‘verleidt’ u klanten tot het kopen van een product. Onderschat de kracht van deze promotieproducten niet: het zijn echte omzetverhogers op het verkooppunt!

Meer weten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Eyecatcher op de winkelvloer

Verhoogt de omzet

Op maat gemaakt in uw huisstijl

Alles over dit product

POS

Spring eruit en verkoop méér met een POS-display

Displays zijn uitermate geschikt om op te vallen en uiteindelijk de consument over de streep te trekken. Acties of promoties maakt u hiermee beter zichtbaar. POS materiaal kan zo gemaakt worden, dat het het gewenste effect bereikt in de winkel. Denk niet alleen aan de vormgeving maar plaats de promotie ook strategisch op de juiste plek in de winkel. Op een plaats waar de impulsaankopen het hoogste zijn.

Denk aan deze soorten POS:

  • Folderdisplay
  • Toonbankdisplay
  • Showcards
  • Plafondhangers
  • Vloerdisplay
  • Wanddisplays
  • Tafelkaarten

Venttri heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van presentatieproducten. Wilt u een display ook door ons afgevuld en op de plaats van bestemming hebben? Indien gewenst regelen wij voor u het traject van A tot Z. Wij denken graag met u mee.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

In allerlei vormen en materialen

Wilt u een permanente display of is het meer van tijdelijke aard? Dat kan de keuze van het materiaal beinvloeden. Sommige materialen gaan wat langer mee, maar hebben ook een hogere prijs. Het materiaal heeft niet alleen een functionele waarde maar geeft de klant ook een visuele beleving. Over het algemeen worden grote POS materialen zoals displays vervaardigd uit golfkarton, gecacheerd met drukwerk. Gelast PVC maatwerk is ook geen probleem voor Venttri. Of wat dacht u van plexiglas of MDF? Er is heel veel mogelijk!

Golfkarton
Een promotiemiddel uit golfkarton is de meest bewuste keuze. Het kan omplakt worden offset drukwerk en in alle soorten vormen gesneden worden.

Hout (MDF)
Een wand- of winkeldisplay uit hout (MDF) heeft een hoge draagkracht. Houten (MDF) displays geven een natuurlijk product een extra eco uitstraling die het nodig heeft in een presentatie. Hout (MDF) kan ook geheel of gedeeltelijk omplakt worden met drukwerk.

Winkeldisplay plexiglas
Zelfs een winkeldisplay van plexiglas kunnen we voor u verzorgen. Met een wanddisplay trekken uw producten de aandacht op de winkelvloer. Samen met u ontwikkelen we POS materiaal wat goed opvalt in de winkel en tegelijkertijd niet te veel ruimte inneemt. Bekijk het voorbeeld: hier.

Bekijk de voorbeelden.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Design door uzelf of Venttri

Voor POS materiaal zijn er verschillende varianten mogelijk. Het is belangrijk dat er goed nagedacht wordt over de strategie en het concept om een prikkelende Point of Sale te creëren. U kunt zelf een ontwerp aanleveren, maar wij gaan ook graag de uitdaging aan. Venttri heeft jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van presentatieproducten. Bel ons gerust even voor een advies of passend voorstel.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Maatwerk winkeldisplays

Alle maten mogelijk

Door ons uitgebreide machinepark kunnen wij veel verschillende materialen en afmetingen bedrukken. Geen enkele afmeting of uitvoering is ons te gek. Wij kunnen elk gewenst promotieproduct leveren. Laat ons weten wat uw wensen zijn!

Afwerking

Ruime keuze

Bij Venttri heeft u ruime keuze uit verschillende soorten afwerkingen. Samen ontdekken welke afwerking het beste bij uw promotieproduct past.

Winkeldisplay plexiglas

Trek de aandacht

Zelfs een winkeldisplay van plexiglas kunnen we voor u verzorgen. Met een wanddisplay trekken uw producten de aandacht op de winkelvloer. Samen met u ontwikkelen we POS materiaal wat goed opvalt in de winkel en tegelijkertijd niet te veel ruimte inneemt. Bekijk het voorbeeld: hier.

Productvoorbeelden

Get inspired.

Back To Top