Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Condoleancemappen

Omslagen en mappen

Een condoleancemap is belangrijk onderdeel van afscheid. Het speelt een rol in de verwerking van het verdriet van de nabestaanden. Voor uw uitvaartonderneming maken we een map op maat.

Meer weten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back

Stijlvol presentatieproduct

Te maken in uw huisstijl

Uit voorraad leverbaar

Alles over dit product

Condoleancemappen

Voor een stijlvol afscheid

Een condoleancemap is in diverse varianten uit te voeren: een ringband met bedrukking, een tweeluik of een drieluik map. Nagenoeg elke afmeting is daarbij mogelijk, uiteraard bepaalt de inhoud het uiteindelijke formaat van de offertemap. Een extra insteekvak of een gelast visitekaartvenster behoren natuurlijk ook tot de mogelijkheden.

Wat wilt u precies gaan opbergen in de condoleancemap? Wilt u hierin een losbladig systeem opbergen d.m.v. een mechaniek? Wanneer u een rouwkaart wilt opbergen in de map, dan kan dit door toevoeging van een extra plat. Door vooraf na te denken over de toepassingen van de condoleancemap krijgt u een praktische oplossing die echt functioneert.

De afmeting en afwerking van de condoleancemappen of condoleanceregisters zijn door uzelf te bepalen. Zo maakt u van een condoleancemap een echt persoonlijk aandenken dat tegelijkertijd het visitekaartje is voor uw uitvaartonderneming.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

In allerlei vormen en materialen

Condoleancemappen zijn er in diverse materialen, waaronder:

  • PVC condoleancemappen (o.a. met een leder-look of velours uitstraling)
  • Omplakte condoleancemappen (o.a. met boeklinnen)
  • Natuurkartonnen condoleancemappen
  • Tweeluik condoleancemappen
  • Drieluik condoleancemappen
  • Vierluik condoleancemappen
Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Design door uzelf of Venttri

Venttri ontwikkelt en maakt condoleancemappen op maat. U kunt uw ontwerp zelf aanleveren. Wilt u liever dat wij aan de slag gaan met een mooi design? Dan is dat natuurlijk ook een mogelijkheid.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Vanaf 10 stuks

www.condoleancemappen.com

Venttri levert niet alleen maatwerk (vanaf een oplage van 100 stuks), maar voorziet u, de uitvaartondernemer, ook van stijlvolle linnen condoleancemappen uit voorraad. Deze zijn al verkrijgbaar vanaf 10 stuks, in 6 mooie kleuren. De mappen worden uit voorraad geleverd, waarbij u ook nog eens de keuze heeft uit 2 soorten registerbladen. Neem eens een kijkje: www.condoleancemappen.com.

Map op maat

Ook voor uitvaartondernemingen

Waarvoor u ook kiest, voor een luxe linnen drieslag map of voor een mooie ringband met bijhorende tabbladen: we maken alles voor u op maat en conform uw wensen.

Productvoorbeelden

Get inspired.

Back To Top