Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Perfecte oplossingen voor het presenteren van uw stalen.

Maxxisample

koud stanzen Maxxisample
Back

De unieke samenwerking met zusterbedrijf Maxxisample in Tsjechië maakt Venttri ook voor bedrijven in de interieurbranche de juiste partner. Maxxisample beschikt over alle belangrijke technieken die nodig zijn voor de verwerking van stalen.

One-stop-shopping

Samen vormen Venttri en zusterbedrijf Maxxisample (Tsjechië) een krachtige en unieke combinatie. Samen bieden wij u het complete traject: van stalenboeken tot en met de stalenverwerking. Van idee tot eindproduct. En dat alles via één en hetzelfde loket: one-stop-shopping. Uw contacten verlopen via Venttri in Goirle (NL). Ook het transport van uw materialen kunt u regelen via Venttri, zodat alles op de juiste manier arriveert bij Maxxisample.

Onze belofte aan u

Zichtbaarheid van uw merk op de winkelvloer, d.m.v. collectieboeken of andere stalen presentaties, is een krachtig middel om de vraag bij de consument te creëren en om de verkoop te stimuleren. U wilt consumenten inspireren en verleiden. Laat Maxxisample en Venttri met u meedenken, zodat u zich onderscheidt van andere aanbieders. We helpen u om uw merk en uw collectie te laten opvallen.

Maxxisample: ervaring als fundament

Maxxisample werkt vanuit een grote productielocatie in Telc, Tsjechië. Het stadje Telc is gesitueerd in een omgeving waar men historisch gezien veel ervaring heeft met het verwerken van textiel. De vakmensen van Maxxisample hebben de juiste kennis om voor u de volledige inhoud van stalenboeken, stalenkoffers of stalenhangers op een perfecte manier te verzorgen. Want stalenverwerking is een vak apart.

Scannen & voorraad klantmaterialen

Het Maxxisample-gebouw heeft een oppervlakte van maar liefst 4000 m² en herbergt diverse productiehallen en een logistieke afdeling. Bij binnenkomst worden materialen van klanten (o.a. stoffen, hout, aluminium) geregistreerd via een barcodescanner. In het grote klantenmagazijn worden de materialen daarna op een veilige manier bewaard en opgeslagen. Wilt u meer weten over Maxxisample? Check dan de website.

Back To Top