Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Kom jij ons versterken?

Vacatures van Venttri

Back

Samen met leuke collega’s werken aan prachtige presentatieproducten. En dat allemaal op een locatie waar dynamiek de klok slaat: dát is werken bij Venttri. Lijkt het je leuk om voor ons aan de slag te gaan? Bekijk dan hier welke vacatures we voor je in petto hebben.

Beschikbare vacatures

Momenteel hebben we diverse vacatures

Productiemedewerker

Venttri, voor tastbare presentatieproducten op maat. Denk aan presentatieboxen, stalenboeken, luxe verpakkingen, promotiekoffers, unieke ringbanden en nog veel meer. Niet alleen beschikken wij over het meest moderne en veelzijdige machinepark binnen de Benelux maar daarnaast wordt door onze vakmensen ook nog handmatig gewerkt aan unieke producten, maatwerk en kleine oplages. Venttri is dé specialist voor maatwerk presentatieproducten. Om deze producten te maken zijn we op zoek naar:

 

 Productiemedewerkers (m/v)

 

Je houdt van afwisseling en zelfstandig kunnen werken. Bij onze luxe producten is secuur, kwaliteitsbewust en doelmatig werken een must. Je werkt aan de hand van instructies en omschrijvingen in de order en maakt het product deels handmatig of met machines.

Het is belangrijk dat je:

 • Zeer secuur, kwaliteitsbewust en zelfstandig kunt werken.
 • De Nederlandse taal goed beheerst in woord en geschrift, je moet zelfstandig instructies kunnen lezen en begrijpen.
 • Bij voorkeur ervaring hebt in een productie-omgeving
 • Niet opziet tegen het bedienen en gebruiken van machines, hulpmiddelen en computers.
 • Een aanpakker bent en trots kan zijn op het product dat je maakt.

Interesse?

Kijk op onze website (www.venttri.nl) voor meer informatie over ons bedrijf en de mooie producten die wij maken.

Stuur dan een korte mail met je CV naar vacature@venttri.com. Neem voor meer informatie omtrent deze vacatures contact op met Marcel Theunissen via m.theunissen@venttri.com Liever even telefonisch contact? Stuur even een Whatsapp bericht met je vraag naar Marcel Theunissen op 06-41880555 en hij belt je op een geschikt tijdstip terug.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Operator

Venttri, voor tastbare presentatieproducten op maat. Denk aan presentatieboxen, stalenboeken, luxe verpakkingen, promotiekoffers, unieke ringbanden en nog veel meer. Niet alleen beschikken wij over het meest moderne en veelzijdige machinepark binnen de Benelux maar daarnaast wordt door onze vakmensen ook nog handmatig gewerkt aan unieke producten, maatwerk en kleine oplages. Venttri is dé specialist voor van maatwerk presentatieproducten. Om deze producten te maken zijn we op zoek naar:

Operators

 

Heb je ervaring in de grafische industrie? Wij beschikken over een uitgebreid en modern machinepark om een product van A tot Z zelf te produceren. Denk aan lamineren, snijden, frezen, flatbed printen, snijplotten, omplakken, stansen, assembleren en nog veel meer.

Vakmensen die op zoek zijn naar uitdaging en afwisseling kunnen hun hart ophalen bij ons.

Het is belangrijk dat je:

 • Ervaring hebt in de grafische industrie in een soortgelijke functie.
 • De Nederlandse taal goed beheerst in woord en geschrift, je moet zelfstandig instructies kunnen lezen en begrijpen.
 • Een echte vakman/-vrouw bent en zeer kwaliteitsbewust, secuur en zelfstandig kunt werken.
 • Trots wil zijn op het product dat je maakt, je handen uit de mouwen steekt en ons verder brengt.

Interesse?

Kijk op onze website (www.venttri.nl) voor meer informatie over ons bedrijf en de mooie producten die wij maken.

Stuur dan een korte mail met je CV naar vacature@venttri.com. Neem voor meer informatie omtrent deze vacatures contact op met Marcel Theunissen via m.theunissen@venttri.com Liever even telefonisch contact? Stuur even een Whatsapp bericht met je vraag naar Marcel Theunissen op 06-41880555 en hij belt je op een geschikt tijdstip terug.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vakman

Venttri is dé specialist op het gebied van maatwerk presentatieproducten. Denk hierbij aan ringbanden, diplomamappen, presentatieboxen, stalenboeken, luxe verpakkingen, promotiekoffers en nog veel meer.  Om deze producten te maken beschikt onze fabriek over het meest moderne en veelzijdige machinepark binnen de Benelux maar hebben we ook nog veel handwerk waar het aankomt op ervaring, handigheid en creativiteit.

Vakman (m/v)

 

Wat ga je doen?

Venttri maakt mooie dingen, maatwerk en gaat steeds een stapje verder om voor onze klanten het mooiste presentatieproduct te maken. Afwisseling, grote variatie in materialen, aantallen en uitvoering is standaard voor ons. Vakkennis en vakmanschap is de basis voor onze productje.

Ons machinepark bestaat onder andere uit automatische lamineermachines, Polar snijmachines, Emmeci en Hörauf plakmachines, stansen (Heidelberg, Wupa en handdegels), warmtelas, foliedruk, klinkautomaat, Canon grootformaat flatbed printer en Zünd snijplotters zowel met handinvoer als met robot invoer.

Wil jij je kennis overdragen, meedenken en meewerken aan onze mooie producten? Wij kunnen je gebruiken!

Het is belangrijk dat je:

 • Een echte vakman/-vrouw bent en zeer kwaliteitsbewust, secuur en zelfstandig kunt werken;
 • Trots wil zijn op het product dat je maakt en ons verder brengt;
 • Een trainer kunt zijn voor onze mensen;
 • Voor een korte of langere periode ons wil ondersteunen. Wij bepalen in goed overleg wat de beste mogelijkheden zijn.

Wat betekent werken bij Venttri?

Met ruim 25 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van presentatieproducten kunnen we zeggen dat Venttri marktleider is op het gebied van maatwerk oplossingen. Met de aanvullende diensten die ons zusterbedrijf in Tsjechië levert kunnen we onze klanten bedienen van ontwerp en ontwikkeling tot en met de uitlevering van complete producten.

Heb je interesse? Stuur dan een korte mail met je CV naar vacature@venttri.com. Neem voor meer informatie omtrent deze vacatures contact op met Marcel Theunissen via m.theunissen@venttri.com Liever even telefonisch contact? Stuur even een Whatsapp bericht met je vraag naar Marcel Theunissen op 06-41880555 en hij belt je op een geschikt tijdstip terug.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ordermanager

Wat ga je doen als Ordermanager?

Venttri ontwikkelt en produceert stalenpresentaties (van bijvoorbeeld stoffen en verfkleuren), mappen, POS-materialen, labels en ringbanden. 100% maatwerk. Je komt te werken in Goirle in een klein en enthousiast team van zes ordermanagers en bent samen met jouw collega’s de belangrijkste schakel tussen Verkoop en Productie. Een uitvoerende, maar ook zeker adviserende rol richting jouw collega’s van verkoop, om samen de afdeling en processen naar een hoger niveau te tillen. Je:

 • Adviseert je collega’s van de afdeling verkoop voor het product ontwerp en maakt calculaties in de offerte fase;
 • Zet als order manager nieuw geboekte orders om in heldere instructies voor de interne productie (met gebruik van MS Office, CRM en ERP);
 • Controleert aangeleverde bestanden (met behulp van Adobe CC) en selecteert de juiste stappen om alle maatwerkproducten zo efficiënt, foutloos en doeltreffend te produceren;
 • Ondersteunt productie en controleert na afloop de nacalculatie op volledigheid en mogelijke verbeteringen;

 

Wat bieden we je aan?

Een uitdagende baan bij een internationaal georiënteerd bedrijf dat waarde hecht aan professionaliteit, kwaliteit en betrokkenheid. Waar tijd wordt gemaakt om het bedrijf, je collega’s en je functie te leren kennen en waar je wordt gestimuleerd om jezelf en de organisatie te blijven ontwikkelen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verder automatiseren van de orderverwerking en het introduceren van nieuwe productinnovaties. Venttri hecht waarde aan jouw ideeën en ervaring! De sfeer is no-nonsens, enthousiast, klant- en resultaatgericht. Een fijne werkplek om hard te werken én plezier te maken. Zodra het weer mogelijk is, staat de vrijdagmiddagborrel voor je klaar in de bar in de showroom. Daarnaast:

 • Vaste baan voor minimaal 32 uur in de week;
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 26 vakantiedagen;
 • Goede pensioenregeling bij PGB pensioenfonds;
 • Werktijden van 8:00-16:30 uur, kleine vaste aanpassingen zijn hierin mogelijk;
 • Thuiswerken is incidenteel mogelijk. Vaste thuiswerkdagen zijn omwille van de apparatuur die je gebruikt en de samenwerking met de productie niet mogelijk.

 

Wie is jouw nieuwe werkgever?

Als marktleider op het gebied van luxe presentatiemiddelen, staat Venttri voor een veelzijdig en divers aanbod. Met productielocaties in Goirle en Telc (Tsjechië), een modern machinepark en 200 betrokken vakmensen is het bedrijf in staat om een volledig en maatwerk productenpakket te kunnen leveren. Creativiteit, veerkracht, betrokkenheid & zorgvuldigheid zorgen ervoor dat klanten kunnen vertrouwen op een perfect eindresultaat, variërend van alle soorten presentatiemappen tot de meest waanzinnige stalenboeken en andere custom-made specials.

 

Wat vragen we van de nieuwe Ordermanager?

Venttri staat aan de vooravond van de volgende stap in de ontwikkeling als bedrijf. Jij krijgt de kans om hierin mee te groeien én een bijdrage te leveren. Jij:

 • Hebt een Mbo+/Hbo werk- en denkniveau;
 • Hebt relevante werkervaring opgedaan in een soortgelijke functie in de grafische- en/of verpakkingsindustrie;
 • Bent een enthousiaste en betrokken teamspeler. Mede door jouw gestructureerde en nauwkeurige manier van werken, levert het operationeel en ad-hoc bezig zijn geen stress op;
 • Hebt ruimtelijk inzicht en bent zeer bedreven in het gebruik van software en computersystemen (Adobe CC, CRM en ERP). Je vindt het een uitdaging om deze optimaal te benutten en verder te optimaliseren (kennis van ArtiosCad en eventueel 3D-tekenen is mooi meegenomen);
 • Hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Denkt in mogelijkheden en oplossingen en wil de klant écht helpen;
 • Je herkent jezelf in de competenties creativiteit, veerkracht & zorgvuldigheid en de waarden professionaliteit, kwaliteit en betrokkenheid.

Interesse?

Vul het online sollicitatieformulier in of stuur een mail naar  vacature@venttri.com.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer hier

Project Manager

Wanneer jij in een speciaalzaak voor een nieuwe bank, gordijnen of behang gaat kijken, dan komt de verkoper vaak tevoorschijn met eindeloze mappen, (kleur)staaltjes, stoffen en accessoires. Deze producten worden, samen met vele andere, gemaakt bij Venttri! Zij verzorgen custom made producten voor de klant om deze producten zo mooi en compact mogelijk tentoon te stellen. Als projectmanager bij Venttri heb jij een belangrijke rol in dit productieproces. Schakelen met de klant, contacten onderhouden met je collega’s, deadlines in het vizier houden en werken voor internationale merken: een kleine greep uit jouw nieuwe werkzaamheden. Als projectmanager voor deze op maat gemaakte presentatie producten, breng jij elk project tot een succesvol resultaat. Hoe die projecten eruit zien? Daar vertellen we je natuurlijk graag meer over!

 

Wat ga je doen als Projectmanager ?

Als projectmanager ken jij de klant als geen ander. Je communicatie richting de klant is scherp en je schakelt regelmatig met je collega’s om de meest recente status van een project terug te koppelen naar de klant. Maar hoe zien die projecten er dan precies uit? Jij gaat je bezig houden met de volgende zaken:

 • Samen met de klant bepaal je hoe een product er uit gaat zien, je adviseert hierbij in wat wel en niet mogelijk is wat betreft materialen en productie;
 • Deadlines worden strak in de gaten gehouden en je bent de klant altijd een stapje voor door hen volledig mee te nemen in de stand van zaken;
 • Je onderhoudt nauw contact met verschillende collega’s: inkoop, verkoop, planning, ordermanagers en productie in Nederland en Tsjechië. Hiervoor loop je regelmatig de productievloer op om te checken hoe het gaat;
 • Verschillende projecten naadloos naast elkaar laten verlopen, waarbij je precies weet wat er speelt. Projecten variëren van 6 weken tot 3 maanden, waarbij je bij kleine projecten o.a. ook verantwoordelijk bent voor het uitsturen en opvolgen van offertes.

 

Wat bieden we je aan?

Voor A-merken zoals onder andere Velux, Luxaflex, Arte en Heytens verzorg jij een fantastische cliënt journey van a tot z! Je komt te werken in een toegankelijk bedrijf, waar samen met het team een prestatie neergezet wordt. Verder mag je het volgende verwachten:

 • Een goed salaris tussen de €3250 en €3500;
 • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioen en 26 vakantiedagen;
 • Een vaste baan tussen de 32 en 40 uur, waarbij je jouw uren flexibel in kunt delen;
 • Thuis werken is mogelijk, maar maximaal voor 1 dag per week;
 • Een vrijdagmiddagborrel om samen met het team terug te blikken op de week, maar vooral vooruit te kijken naar een mooi weekend.

 

Wie is jouw nieuwe werkgever?

De herkomst Venttri stamt al uit 1885, gestart als boekbinderij, maar inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het gebied van luxe presentatiemiddelen. Met productielocaties in Goirle en Telc (Tsjechië), een modern machinepark en 200 betrokken vakmensen, is het bedrijf in staat om een volledig en maatwerk productenpakket te kunnen leveren. Jaarlijks breng je een bezoek aan de fabriek in Tsjechië om deze collega te zien en bepaalde zaken te finetunen. Creativiteit, veerkracht, betrokkenheid & zorgvuldigheid zorgen ervoor dat klanten kunnen vertrouwen op een perfect eindresultaat, variërend van alle soorten presentatiemappen tot de meest waanzinnige stalenboeken en andere custom-made specials. Venttri opereert op dit moment in zo’n 14 verschillende landen, waarbij er ongeveer 2000 orders per jaar geproduceerd worden.

 

Wat vragen we van de nieuwe Projectmanager ?

Als projectmanager heb jij bij voorkeur natuurlijk affiniteit met de producten die bij Venttri gemaakt worden. Een achtergrond in de richting van grafisch, packaging of print is een pre. Verder herken jij je in het volgende:

 • Je bent toe aan de tweede of derde stap in je carrière, met andere woorden: je neemt werkervaring als projectmanager mee;
 • Je houdt van veelzijdigheid in je werk en schakelt makkelijk tussen verschillende projecten. Deadlines zie jij als een uitdaging en niet als een bedreiging;
 • Je spreekt de Nederlandse en Engelse taal vloeiend. Beheers je de Duitse taal ook? Dat is altijd welkom;
 • Je bent assertief en kunt probleem oplossend te werk gaan;
 • Je hebt een hoog verantwoordelijkheidsgevoel en neemt een commerciële insteek als jij daar ruimte voor ziet.

 

Hoe nu verder?

Klinkt dit als een uitdaging voor jou en tik je alle boxen? Dan maken wij graag kennis met jou!

Stuur je cv en motivatie naar b.vanlierop@venttri.com. Mocht je meer willen weten of vragen hebben over de vacature of Venttri? Neem dan gerust contact op via 013 744 01 20. Wij vertellen je natuurlijk graag meer.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Freelance HR Adviseur

Heb jij er zin in om als HR adviseur de mouwen op te stropen binnen Venttri in Goirle? We dagen je graag uit of jij dé nieuwe aanwinst voor Venttri bent.

 

Wat ga je doen als HR Adviseur?

Als HR Adviseur bij Venttri weet jij te antwoorden op de HR gerelateerde vragen die de medewerkers of leidinggevenden jou stellen. Je bent het klankbord op HR gebied en geeft gevraagd en ongevraagd advies. Je bent daarnaast verantwoordelijk voor het werven van nieuw personeel. Je stelt de vacatureteksten op, zoekt actief naar kandidaten & voert de eerste sollicitatiegesprekken. Daarnaast zorg je onder andere voor de juiste uitvoering en opvolging rondom het in- en uitstroom proces en speel jij een belangrijke rol in de professionalisering van de HR processen. Binnen Venttri is een HR rol namelijk nieuw; de rol van HR Adviseur moet ons gaan helpen de groei ambities voor de toekomst waar te maken. We verwachten dan ook dat je de ervaring bezit om deze rol verder de specificeren en te in te bedden in de organisatie. Jij rapporteert direct aan het MT. Kortom, een veelzijdige en uitdagende functie binnen een bedrijf dat verder groeit.

 

Wat bieden we je aan?

Een uitdagende baan bij een internationaal georiënteerd bedrijf dat waarde hecht aan professionaliteit, kwaliteit en betrokkenheid. Waar tijd wordt gemaakt om het bedrijf, je collega’s en je functie te leren kennen en waar je wordt gestimuleerd om jezelf en de organisatie te blijven ontwikkelen. De sfeer is no-nonsens, enthousiast, klant- en resultaatgericht. Een fijne werkplek om hard te werken én plezier te maken. Zodra het weer mogelijk is, staat de vrijdagmiddagborrel voor je klaar in de bar in de showroom. Daarnaast:

 • Een marktconform tarief, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Een contract o.b.v. freelance, ca. 8-16u per week

 

Wie is jouw nieuwe werkgever?

De herkomst Venttri stamt al uit 1885, gestart als boekbinderij, maar inmiddels uitgegroeid tot marktleider op het gebied van luxe presentatiemiddelen. Met productielocaties in Goirle en Telc (Tsjechië), een modern machinepark en 200 betrokken vakmensen, is het bedrijf in staat om een volledig en maatwerk productenpakket te kunnen leveren. Creativiteit, veerkracht, betrokkenheid & zorgvuldigheid zorgen ervoor dat klanten kunnen vertrouwen op een perfect eindresultaat, variërend van alle soorten presentatiemappen tot de meest waanzinnige stalenboeken en andere custom-made specials. Venttri opereert op dit moment in zo’n 14 verschillende landen, waarbij er ongeveer 2000 orders per jaar geproduceerd worden. De HR functie richt zich alleen op de productielocatie in Goirle.

 

Wat vragen we van jou?

Jij bent proactief en ondernemend en vindt het leuk om te communiceren op verschillende niveaus. Je beheerst het recruitmentproces als geen ander. Verder heb je een HBO opleiding afgerond in de richting van HRM en ben je toe aan een tweede of derde stap in jouw loopbaan. De werkplek is op ons kantoor van de productielocatie in Goirle, we verwachten dan ook dat je daar aanwezig bent. Thuis werken is bij uitzonderingen en in overleg mogelijk.

 

Hoe nu verder?

Klinkt dit als een uitdaging voor jou en tik je alle boxen? Dan maken wij graag kennis met jou!

Stuur je cv en motivatie naar wessel@venttri.com. Mocht je meer willen weten of vragen hebben over de vacature of Venttri? Neem dan gerust contact op via 013 530 8059. Wij vertellen je natuurlijk graag meer.

 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meewerkend voorman logistiek (fulltime)

Venttri maakt tastbare presentatieproducten op maat. Denk aan presentatieboxen, stalenboeken, luxe verpakkingen, promotiekoffers, unieke ringbanden en nog veel meer.
Wij zijn een no-nonsens bedrijf met internationale contacten, waar (interne) logistiek een belangrijke rol speelt.
Sorteren, laden, lossen en orders verzendklaar maken. Je controleert de binnenkomende goederen en houdt de voorraden bij. En voor het zwaardere werk pak je de hef- of reachtruck.

Is dat jouw ding?
Dan ben jij de meewerkend voorman logistiek bij Venttri die we zoeken. Want dankzij jouw inzet bereiken alle producten op tijd hun bestemming en loopt het logistieke proces op rolletjes.

 

 Meewerkend voorman logistiek (fulltime)

 

De functie van meewerkend voorman logistiek bij Venttri kort samengevat:

 • Afwisselend werk
 • Goederen ontvangen, controleren en opslaan 
 • Producten verzamelen en verzendklaar maken 
 • Voorraden inventariseren 
 • Administratieve afhandelingen 
 • Organiseren van transport 
 • Een hef- en/of reachtruck besturen 
 • Sturing en leidinggeven aan een team van 2 logistieke medewerkers 
 • Organiseren, plannen, communicatie, verantwoordelijkheid, accuraat en flexibel.

Voor deze leidinggevende functie is het nodig dat je een logistieke opleiding op minimaal MBO/MBO+ niveau hebt afgerond, aangevuld met aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie. Je beschikt over een heftruck- en reachtruckcertificaat en hebt ervaring met ERP en logistieke en internationale documenten. Je werkt aan continue verbeteringen en het verder professionaliseren van de logistieke organisatie. Je denkt in oplossingen en niet in beperkingen.
Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is essentieel, kennis van de Duitse taal is een pré.

Interesse?

Vul het online sollicitatieformulier in of stuur een mail naar  vacature@venttri.com 

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer hier

Logistiek Administratief Medewerker (fulltime)

Jij vindt het een uitdaging om snel, nauwkeurig en foutloos onze logistieke administratie uit te voeren. Logistieke documenten, boekingen en gebruik van ERP systemen is gesneden koek voor je. Is dat jouw ding? Dan ben jij de Logistiek administratief medewerker bij Venttri die we zoeken. Want dankzij jouw inzet bereiken alle producten op tijd hun bestemming en loopt de logistieke administratie op rolletjes.

Wat ga je doen als Logistiek Administratief Medewerker?

Wij zijn een no-nonsens bedrijf met internationale contacten, waar (interne) logistiek een belangrijke rol speelt.

De functie van administratief medewerker logistiek bij Venttri kort samengevat:

 • Zorgen voor correcte administratieve verwerking van ontvangsten en verzendingen van goederen
 • Administratief verwerken van materiaalverbruik in productieorders
 • Registreren en oplossen van afwijkingen
 • Het organiseren van transporten
 • Het verwerken van de afdelingsmail, de logistieke vraagbaak zijn voor je collega’s / klanten van de andere afdelingen
 • Voorraden inventariseren
 • Ontvangen en verzenden van goederen
 • Verwerken van pakketzendingen

Jouw administratie klopt altijd omdat je heel accuraat bent en gestructureerd werkt. Ook in een flexibele omgeving waarin de interne en externe klant centraal staat. Dat betekent dat je ook goed kunt communiceren over leveringen, afwijkingen en daarmee problemen kunt voorkomen. Je denkt in oplossingen en niet in beperkingen.

Onze producten die wij in huis produceren zijn op maat gemaakt, van hoge kwaliteit en vaak kwetsbaar bij transport naar de klant. In het algemeen zijn onze producten niet zwaar. Jouw collega’s nemen het merendeel van het fysieke werk voor hun rekening. Het logistieke team is klein en goed op elkaar ingespeeld. En alhoewel de administratie helemaal jouw ding is sta je ook open voor het ondersteunen bij de logistieke werkzaamheden. Zoals laden, lossen en je collega’s van productie voorzien van de gewenste pallets en goederen. Natuurlijk doen we dat met een elektrische pallet/reachtruck. Licht fysiek werk is voor jou geen probleem.

Wat krijg je van ons?

Als Logistiek Administratief Medewerker krijg je een afwisselende baan met collega’s die altijd voor je klaar staan. Daarnaast krijg je van ons:

 • Een salaris tussen € 2.200,- en € 2.600,- bruto op basis van een werkweek van 40 uur;
 • Actieve personeelsvereniging die leuke activiteiten organiseert;
 • 26 vakantiedagen;
 • Werkkleding;
 • Werktijden overdag tussen 8 en half 5.
 • Vrijdagmiddagborrel als je het leuk vindt om even te blijven hangen;
 • Reiskostenvergoeding van € 0,23 per kilometer.

Wie ben jij?

Logistiek is een vak. Graag een afgeronde logistieke opleiding op MBO niveau of overtuig ons met je opgedane kennis en ervaring in een vergelijkbare functie.

Je hebt ruime ervaring met magazijnbeheer, goederen-ontvangst en –verzending en natuurlijk het gebruik van software (ERP, Portaal transporteurs en Office). Je kunt goed overweg met het opstellen en afhandelen van vervoersdocumenten en andere logistieke documenten.

Wij leveren in heel Europa. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is essentieel, kennis van de Duitse taal is een pré.

Wie zijn wij?

Wij zijn Venttri en maken presentatieproducten op maat. Hierbij kan je denken aan presentatieboxen, stalenboeken, luxe verpakkingen, promotiekoffers, unieke ringbanden en nog veel meer! Wij beschikken over het meest moderne en veelzijdige machinepark in de hele Benelux.

Meer weten over ons? www.venttri.nl

Interesse?

Heb je interesse? Leuk! Vul het online sollicitatieformulier in of stuur een mail naar vacature@venttri.com.

Fijne dag en hopelijk tot snel!

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer hier

Back To Top