Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Goirle (NL) –  De coronatijd: een bijzondere periode die soms lastig is om mee te ‘’dealen’’. Juist voor kinderen is het belangrijk om hieraan uiting te geven. Schoolmappen.com by Venttri biedt daarom de ‘’verWerkmap’’ aan. Een map waarop de basisschoolkinderen heerlijk kunnen tekenen en knutselen en waarin alle bijzondere herinneringen bewaard kunnen worden.

De verWerkmap is een stevige blanco 2-rings map, die omplakt is met tekenpapier waarop gekleurd en geknutseld kan worden. Ieder kind kan zo een hele persoonlijke draai geven aan de map. De map kan ingezet worden als verzamelmap voor corona-gerelateerde werkjes en werkbladen, maar is ook geschikt als huiswerkmap.

Basisschool De Krullevaar uit Sevenum besloot om in de klassen te gaan werken met de verWerkmap. Leerkracht Inge Dorssers: ”De map biedt een aanknopingspunt om met de kinderen terug te blikken. Voor ons als leerkracht een waardevolle toevoeging om te zien hoe de kinderen deze thuiswerkperiode ervaren hebben. Immers, een tekening zegt vaak meer dan woorden.”

Bekijk de informatie over verWerkmappen op de website Schoolmappen.com by Venttri: VERWERKMAP. De map kan direct besteld worden in de WEBSHOP/VERKLEINMAP.

Back To Top