Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Grote presentatiekoffer met keukenonderdelen

230768
Deze ruime en tegelijkertijd handzame presentatiekoffer bestaat uit een luxe doos met een omslag die stevig is bevestigd met magneten rondom de draaglus. De gehele koffer is bekleed met een verfijnd zwart linnen materiaal. Het zilverkleurige drukwerk van het logo op de voorkant van de koffer geeft een uiterst chique uitstraling. Met lederen draaglus, metalen accenten en luxe linnen is deze koffer een waar pronkstuk.
Eenmaal geopend onthult de presentatiekoffer alle keukenonderdelen, zoals handgrepen en keukenbladen, die op fraaie wijze zijn uitgestald. Het op maat gemaakte zwarte foam interieur zorgt niet alleen voor een strakke presentatie, maar houdt de producten ook stevig op hun plek. Bovendien is het foam interieur verkrijgbaar in diverse kleuren, waardoor u de uitstraling van de koffer kunt afstemmen op uw wensen.
Bij Venttri staat vakmanschap centraal, en deze presentatiekoffer is daar een treffend voorbeeld van. Ontdek de mogelijkheden voor uw eigen gepersonaliseerde presentatiekoffer en neem contact met ons op. Bij Venttri maken we van uw presentatie een kunstwerk, waarbij stijl en functionaliteit samenkomen in perfecte harmonie.

Wilt u meer weten over dit soort producten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back To Top