Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties
Bedrukte natuurlinnen foedraal
Bedrukte natuurlinnen foedraal
Bedrukte natuurlinnen foedraal
Bedrukte natuurlinnen foedraal met lederen loopjes
Papier omplakte natuurlinnen foedraal
Bedrukte natuurlinnen foedraal met mappen

Bedrukte natuurlinnen foedraal

230621
In deze prachtige bedrukte natuurlinnen foedraal schittert een exclusieve collectie raamdecoratie. Deze elegante box herbergt een doosband met stalenwaaiers van houten jaloezieën, een map met plisséstalen, een map met rolgordijnstalen en een map met algemene productinformatie.
Het foedraal is omhuld met natuurlinnen, gekenmerkt door een grove structuur die een authentieke uitstraling geeft. Het stijlvolle logo van Keje Dronten is met zorg gedrukt, waardoor het foedraal een unieke en herkenbare identiteit krijgt. Zowel de mappen als de doosband zijn voorzien van een bedrukte papieren band, wat niet alleen chic oogt, maar ook praktisch is voor een overzichtelijke presentatie van de inhoud.
Met een eenvoudig lederen lipje zijn de vier delen moeiteloos uit het foedraal te schuiven. Dit subtiele lederen detail geeft het foedraal een unieke touch, waardoor het zich onderscheidt van andere presentatieoplossingen. Venttri’s presentatieproducten worden gekenmerkt door hun hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en luxe afwerking, en dat blijkt overduidelijk in deze prachtige foedraal. Ervaar de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl met Venttri.

Wilt u meer weten over dit soort producten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back To Top