Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties
Tapijtstalenhanger
Tapijtstalenhanger
Tapijtstalenhanger

Grote tapijtstalenhanger

221025
Wat deze tapijtstalenhanger echt onderscheidt, is het feit dat we de stalen zorgvuldig hebben gesneden in verschillende vormen. Dit unieke kenmerk zorgt voor een esthetisch aantrekkelijke presentatie.

Na het snijden van de tapijten en het ontwikkelen van de stalenhanger voeren we altijd grondige kwaliteitscontroles uit om ervoor te zorgen dat elk tapijtstaal aan onze strenge normen voldoet en klaar is voor presentatie.

Een ander opvallend kenmerk is dat zowel de voor- als achterkant van de hanger gelijk zijn, waardoor de stalen aan beide zijden te bewonderen zijn. Klanten kunnen zo gemakkelijk langs de hanger lopen en zowel de voorkant als de achterkant bekijken. Met gelijke voor- en achterkanten kan de hanger op verschillende manieren gebruikt worden. Bijvoorbeeld als vrijstaande display in een showroom, in een schap/rek of als wandbevestiging voor ruimtebesparende presentatie.

Bij Venttri streven we ernaar om hoogwaardige presentatiemiddelen te leveren die voldoen aan de eisen van onze klanten. Onze tapijtstalenhanger is daar geen uitzondering op. We begrijpen dat het gewicht van de tapijten een belangrijke factor is, daarom hebben we gekozen voor een stevig karton als basismateriaal. Dit zorgt niet alleen voor de nodige stabiliteit, maar maakt de hanger ook licht genoeg om gemakkelijk te hanteren.

Daarnaast hebben we de stalenkap vervaardigd uit duurzaam materiaal en stevig bevestigd met busschroeven. Dit garandeert niet alleen een lange levensduur van de hanger, maar zorgt er ook voor dat de tapijten veilig en stevig op hun plaats blijven.

Wilt u meer weten over onze expertise in stalenverwerking? Neem dan zeker een kijkje op onze pagina over stalenverwerking voor vloeren.

Wilt u meer weten over dit soort producten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back To Top