Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Vloeren

Stalenverwerking

Vloerstalen van bijvoorbeeld hout, PVC, LVT, vinyl of tapijt maken wij op maat, voorzien we van bedrukking en kunnen we tot een complete presentatie verwerken.

Meer weten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Stalenverwerking

Vloeren

Technieken

In samenwerking met ons zusterbedrijf Maxxisample

Maak uw collectie zichtbaar, overzichtelijk en tastbaar. Bij ons vindt u alle essentiële methoden voor het perfect verwerken van stalen. Hier zijn enkele voorbeelden:

  • Zagen: Wij kunnen uw stalen op maat zagen, zodat ze perfect passen bij het presentatiemiddel.
  • Snijden in het juiste formaat: Onze professionele snijtechnieken zorgen ervoor dat uw stalen precies de juiste afmetingen hebben.
  • Stansen of frezen tot gewenste maat en vorm: Met behulp van onze moderne stans- en freesapparatuur kunnen we stalen in elke gewenste vorm en grootte maken.
  • Plakken op stalenkaarten: Door uw stalen op stalenkaarten te plakken, kunt u gemakkelijk een overzicht behouden en uw collectie snel presenteren.
  • Verzamelen in stalenboeken: Onze stalenboeken bieden een gestructureerde en professionele manier om uw stalen te verzamelen en te tonen aan uw klanten.
  • Hangen in stalenbundels: Voor een efficiënte organisatie kunnen we uw stalen ophangen in stalenbundels, zodat ze gemakkelijk toegankelijk zijn.

One-stop-shopping

Samen zijn wij, Maxxisample en Venttri een krachtige en unieke combinatie. Wij bieden u het complete traject: van stalenboeken, kaarten voor projectmarkt, collectieboeken of koffers tot en met de stalenverwerking. Van idee tot eindproduct. En dat alles via één en hetzelfde loket: one-stop-shopping. Uw contacten verlopen via Venttri in Goirle (NL). Ook het transport van uw materialen kunt u regelen via Venttri, zodat alles op de juiste manier arriveert bij Maxxisample.

Productvoorbeelden

Get inspired.

Back To Top