Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties
Projectcollectie in map
Projectcollectie in map
Projectcollectie in map
Projectcollectie raamdecoratie in map
Projectcollectie raamdecoratie in map

Projectcollectie in map

230384
Een veelzijdige projectcollectie, samengesteld in een handige map. Deze collectie omvat een scala aan raamdecoratieopties, waaronder rolgordijnen, verticale jaloezieën, plisségordijnen en duettes.
Al onze stalen worden vervaardigd op onze locatie in Tsjechië, op maat gemaakt voor het presentatieproduct en vervolgens verlijmd in de map.
De verschillende productgroepen zijn georganiseerd in handige tabs, waardoor het gemakkelijk is om door de collectie te bladeren. Een uniek kenmerk van deze map is het horizontaal geplaatste mechaniek, waardoor de verticale stalen beter worden gepresenteerd.

Bij Venttri gaan we verder dan alleen het produceren van op maat gemaakte presentatiemiddelen. We bieden ook een scala aan bewerkingen voor de stoffen, zoals snijden, festoneren, warmte snijden en zigzaggen, om rafelen te voorkomen en de stoffen netjes te presenteren. Daarnaast kunnen we de stoffen voorzien van labeltjes met informatie, klittenbandjes of lipjes met magneetjes. Met alle benodigde technieken in huis kunnen we verschillende materialen nauwkeurig verwerken in een map.

Voor meer informatie bezoek onze pagina over stalenverwerking.

Wilt u meer weten over dit soort producten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back To Top