Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Industriële stalen

Stalenverwerking

Voorbeelden van industriële stalen zijn tafelbladen, cementstalen, composiet, voegstalen of accessoires. Met behulp van onze geavanceerde verwerkingstechnieken zorgen wij ervoor dat al uw stalen opvallen, overzichtelijk zijn en een tastbare ervaring bieden. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij uw collectie naar een hoger niveau kunnen tillen.

Meer weten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Stalenverwerking

Industriële stalen

Zichtbaarheid, overzicht en tastbaarheid voor uw industriële stalen

In samenwerking met ons zusterbedrijf Maxxisample

Maak indruk met uw collectie van industriële stalen door gebruik te maken van onze uitgebreide verwerkingstechnieken. Bij ons vindt u alle essentiële methoden voor een perfecte verwerking van stalen. Enkele voorbeelden:

  • Zagen: Wij zorgen voor nauwkeurig zaagwerk, waardoor uw stalen perfect worden afgewerkt volgens uw specificaties.
  • Snijden op het juiste formaat: Met onze precieze snijtechnieken zorgen we ervoor dat uw stalen exact de gewenste afmetingen hebben.
  • Stansen of frezen: Dankzij onze geavanceerde stans- en freesmogelijkheden kunnen we uw stalen in elke gewenste vorm produceren.
  • Plakken op stalenkaarten en stalenboeken: Als laatste bevestigen we uw stalen op stalenkaarten en integreren we ze in stalenboeken, zodat ze gemakkelijk kunnen worden bekeken en gedeeld.
  • Verzamelen in stalenboeken: Onze stalenboeken bieden een professionele en georganiseerde manier om uw stalen te verzamelen, zodat u ze snel kunt presenteren aan uw klanten.
  • Hangen in stalenbundels: Voor een efficiënte opslag en presentatie kunnen we uw stalen ophangen in stalenbundels, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn en een indrukwekkende display vormen.
  • Presenteren in een schuiminterieur: Hoewel de stalen goed gefixeerd zijn in het schuiminterieur, zijn ze ook eenvoudig te verwijderen wanneer dat nodig is. Dit maakt het eenvoudig om monsters te tonen aan klanten en om snel verschillende opties te vergelijken. Het schuim is in verschillende kleuren leverbaar.

One-stop-shopping

Eén adres voor al aanvragen: Maxxisample en Venttri. Wij bieden u een compleet traject, van stalenboeken, projectkaarten, collectieboeken en koffers tot aan stalenverwerking. Van begin tot eind, kunt u op ons rekenen. En dat alles via één en hetzelfde loket: one-stop-shopping. Uw contacten verlopen via Venttri in Goirle (NL). Ook het transport van uw materialen kunt u regelen via Venttri, zodat alles op de juiste manier arriveert bij Maxxisample. Met onze gecombineerde expertise en uitgebreide dienstverlening, streven wij ernaar om uw ervaring moeiteloos en efficiënt te maken. Vertrouw op ons om uw ideeën om te zetten in hoogwaardige eindproducten.

Productvoorbeelden

Get inspired.

Back To Top