Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Buitenzonwering

Stalenverwerking

Wij hebben de know-how en jarenlange kennis om zonwering collectie te verwerken in bijv. een stalenboek. Aangepast aan uw wensen. Van het snijden tot en met het verzamelen in bundels, in een presentatiekoffer op mechaniek, of op kaart geplakt. 

Meer weten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Stalenverwerking

Buitenzonwering

Technieken voor stalen van buitenzonwering

In samenwerking met ons zusterbedrijf Maxxisample

Wij beschikken over alle belangrijke verwerkingstechnieken die nodig zijn voor de perfecte verwerking van stalen. Ontdek onze stalenverwerkingstechnieken, specifiek ontworpen voor uw buitenzonwering:

  • Warmtesnijden of lasersnijden op maat: Met nauwkeurige snijtechnieken zorgen we ervoor dat uw buitenzonweringmaterialen perfect op maat worden gesneden, waardoor ze klaar zijn voor presentatie en gebruik.
  • Verzamelen in bundels: Wij verzamelen uw buitenzonweringstalen in handige bundels, waardoor ze gemakkelijk toegankelijk zijn voor presentatiedoeleinden en om een overzichtelijke indruk te geven van uw collectie.
  • Presentatiekoffer verzameld in een mechaniek: Voor een indrukwekkende presentatie bieden wij de mogelijkheid om uw buitenzonweringstalen te bevestigen in een speciaal ontworpen presentatiekoffer met een soepel werkend mechaniek. Hiermee kunnen uw klanten eenvoudig door de collectie bladeren en de functionaliteit ervan ervaren.
  • Stalen op kaart geplakt: We kunnen uw buitenzonweringstalen professioneel op stalenkaarten bevestigen, waardoor ze gemakkelijk te presenteren en te delen zijn met uw klanten.

Technieken t.b.v. componenten

In samenwerking met ons zusterbedrijf Maxxisample

Componenten kunnen worden gesneden of gezaagd. En we kunnen ze voorzien van tampondruk, zelfs op ronde vormen, waardoor etiketten niet nodig zijn.

One-stop-shopping

Samen zijn wij, Maxxisample, en Venttri een krachtige en unieke combinatie. Wij bieden u het complete traject: van stalenboeken, kaarten voor projectmarkt, collectieboeken of koffers tot en met de stalenverwerking. Van idee tot eindproduct. En dat alles via één en hetzelfde loket: one-stop-shopping. Uw contacten verlopen via Venttri in Goirle (NL). Ook het transport van uw materialen kunt u regelen via Venttri, zodat alles op de juiste manier arriveert bij Maxxisample.

Productvoorbeelden

Get inspired.

Back To Top