Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Gordijnen

Stalenverwerking

Wij hebben de know-how en jarenlange kennis om gordijnstoffen te verwerken in bijv. een stalenboek. Aangepast aan uw wensen. Van het snijden tot en met het verzamelen in bundels, in een presentatiekoffer op mechaniek, of op kaart geplakt. 

Meer weten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Stalenverwerking

Gordijnen

Technieken t.b.v. gordijnstoffen

In samenwerking met ons zusterbedrijf Maxxisample

Wij beschikken over alle belangrijke verwerkingstechnieken die nodig zijn voor de perfecte verwerking van stalen. Of het nu gaat om beweegbare kaarten, waarbij de consument het product interactief kan beleven. Of het verwerken van bijvoorbeeld tegels, wij zullen ons vol inzetten om dit, samen met u tot een goed einde te brengen. Denk aan de volgende technieken:

  • Lasersnijden;
  • Warmte snijden;
  • Kartelen, festonneren en voorzien van raampjes;
  • Losse stalen in een boek;
  • Stalen verlijmd op een stalenkaart;
  • Waterval in een stalenkap.

Technieken t.b.v. componenten

In samenwerking met Maxxisample

Componenten kunnen worden gesneden of gezaagd en voorzien worden van een etiket. Daarnaast kunnen we ze ook voorzien van een tampondruk, waardoor het zelfs mogelijk is om op ronde vormen een referentie te plaatsen.

One-stop-shopping

Samen zijn wij, Maxxisample en Venttri een krachtige en unieke combinatie. Wij bieden wij u het complete traject: van stalenboeken, kaarten voor projectmarkt, collectieboeken of koffers tot en met de stalenverwerking. Van idee tot eindproduct. En dat alles via één en hetzelfde loket: one-stop-shopping. Uw contacten verlopen via Venttri in Goirle (NL). Ook het transport van uw materialen kunt u regelen via Venttri, zodat alles op de juiste manier arriveert bij Maxxisample.

Productvoorbeelden

Get inspired.

Back To Top