Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Meubelstoffen

Stalenverwerking

Meubelstoffen verwerken wij in bundels, boeken, waterval en kaarten veelal voor de projectenmarkt. De stalen worden voorzien van stevige etiketten met een zeer sterke lijmlaag.

Meer weten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Stalenverwerking

Meubelstoffen

Technieken t.b.v. meubelstofstalen

In samenwerking met ons zusterbedrijf Maxxisample

Verbeter uw collectiepresentatie met onze geavanceerde verwerkingstechnieken. Wij bieden alle essentiële methoden voor het perfect verwerken van stalen, waardoor uw collectie zichtbaar, overzichtelijk en tastbaar wordt. Ontdek enkele van onze mogelijkheden:

  • Aflocken van de stof: Door de stof af te flocken, creëren we een zachte en luxe uitstraling die de aantrekkingskracht van uw stalen verhoogt.
  • Stalen voorzien van raampjes: Op de achterzijde van de stof kunnen we raampjes op uw stalen maken.
  • Stoffen kartelen: Het kartelen van stoffen geeft ze een verfijnde randafwerking, waardoor uw stalen een professionele uitstraling krijgen en tegelijkertijd het rafelen tegen gaat.
  • Snijden of stansen: Met nauwkeurige snij- en stansmethoden kunnen we uw stalen op maat maken, zodat ze perfect passen bij de presentatie.
  • Etiketteren: We kunnen uw stalen voorzien van aangepaste etiketten met belangrijke informatie, zoals stofsoort, kleur en samenstelling, voor een moeiteloze identificatie.
  • Bundelen in een waterval: Door uw stalen te bundelen in een watervalvorm, creëren we een visueel aantrekkelijke presentatie die uw collectie in het oog laat springen.
  • Plakken op stalenkaarten en stalenboeken: Het bevestigen van uw stalen op stalenkaarten en integreren in stalenboeken, zodat ze gemakkelijk kunnen worden bekeken en gedeeld.

Met deze uitgebreide verwerkingstechnieken krijgt uw collectie de aandacht die het verdient. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij uw stalen kunnen transformeren tot indrukwekkende visitekaartjes voor uw merk.

One-stop-shopping

Maxxisample en Venttri vormen samen een krachtige en unieke combinatie, waardoor wij u het complete traject kunnen bieden voor al uw behoeften. Of het nu gaat om stalenboeken, kaarten voor de projectmarkt, collectieboeken of koffers, wij staan voor u klaar. Van idee tot eindproduct, u kunt rekenen op onze uitgebreide services, allemaal onder één dak. Welkom bij one-stop-shopping!

Door te kiezen voor Maxxisample en Venttri hoeft u geen aparte leveranciers te benaderen. Al uw wensen en eisen kunnen worden vervuld via één enkel loket. Onze samenwerking stelt u in staat om efficiënt te communiceren en te coördineren, met als resultaat een naadloze ervaring van begin tot eind. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Goirle, Nederland, waar Venttri als uw belangrijkste contactpunt fungeert. Zij zullen al uw vragen beantwoorden en uw projecten begeleiden. Bovendien kunnen zij ook het transport van uw materialen regelen, zodat alles veilig en op tijd aankomt.

Productvoorbeelden

Get inspired.

Back To Top