Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Behang – wandtextiel

Stalenverwerking

Van standaard tot in detail op maat gemaakt: geen enkele vraag is te gek. Wij gaan graag de uitdaging aan om van uw wandtextiel een prachtig presentatieproduct te maken dat helemaal past bij uw organisatie.

Meer weten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Stalenverwerking

Behang

Verwerkingsmogelijkheden voor behang

In samenwerking met ons zusterbedrijf Maxxisample

Bij Venttri beschikken we over alle belangrijke verwerkingstechnieken die nodig zijn voor behang. Of het nu gaat om beweegbare kaarten waarmee consumenten interactief het product kunnen ervaren, of kaarten in een display of een map, wij kunnen het maken. Maak gebruik van de volgende technieken:

  • Laseren: Met precisie laserapparatuur kunnen we gedetailleerde en nauwkeurige snedes maken in behangstalen, waardoor unieke ontwerpen en patronen ontstaan.
  • Snijden of stansen: We bieden snij- en stansmogelijkheden om wandbekleding op maat te maken.
  • Losse stalen in een box: Voor een overzichtelijke presentatie kunnen we losse behangstalen verzamelen en samenstellen in een box, waardoor uw collectie gemakkelijk toegankelijk is en klanten de verschillende ontwerpen kunnen bekijken.
  • Stalenkaart: Wij kunnen uw behangstalen bevestigen op stalenkaarten, waardoor een compact en handig formaat ontstaat voor de presentatie.
  • Etiketteren: Voor een moeiteloze identificatie en informatievoorziening kunnen we uw behangstalen voorzien van aangepaste etiketten met relevante gegevens zoals naam, kleurcode en patrooninformatie.

One-stop-shopping

Samen zijn wij, Maxxisample en Venttri een krachtige en unieke combinatie. Wij bieden u het complete traject: van stalenboeken, kaarten voor projectmarkt, collectieboeken of koffers tot en met de stalenverwerking. Van idee tot eindproduct. En dat alles via één en hetzelfde loket: one-stop-shopping. Uw contacten verlopen via Venttri in Goirle (NL). Ook het transport van uw materialen kunt u regelen via Venttri, zodat alles op de juiste manier arriveert bij Maxxisample.

Productvoorbeelden

Get inspired.

Back To Top