Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Zo gaat Venttri te werk.

Werkwijze

Werkwijze Venttri
Back

Advies

Onze presentatieproducten zijn de afgelopen jaren behoorlijk gecompliceerd geworden. We maken namelijk alles op maat. Denk aan stalenboeken of luxe presentatiedozen. Het is belangrijk dat de klant goed wordt geadviseerd over alle mogelijkheden. Daarom ga ik altijd samen met de klant op onderzoek uit. Wat wil hij presenteren? Hoe en hoe vaak wordt het presentatieproduct gebruikt? Wat wil de klant uitstralen? Al die wensen vertalen we vervolgens naar een origineel presentatieproduct op maat. Ik vind het altijd leuk als ik het eindresultaat zie. Dat is toch een mooie bekroning op ons werk!

Ruud / Verkoopadviseur

Ontwikkeling

De verkoopadviseur heeft al nagedacht over het type presentatieproduct en de materiaalkeuze die past bij de wens van de klant. Mijn taak is om het product daadwerkelijk te gaan ontwikkelen en testen. En ook heel belangrijk: dat alles binnen het budget past van de klant. Met een team van creatievelingen bedenk ik ideeën en maak ik schetsen en tekeningen. Dit is een technisch én creatief proces. We zijn altijd op zoek naar unieke oplossingen om het presentatieproduct extra speciaal te maken. Dat blijft voor mij na 25 jaar nog steeds een mooie uitdaging!

Jurgen / Ontwikkelaar

Productie

We hebben veel moderne machines staan, maar voor het gedetailleerde en gecompliceerde plakwerk gebruiken we gewoon onze handen. Samen met mijn collega’s van de manuele afwerking lijm ik de afwerking van verschillende soorten presentatieproducten. Het is millimeterwerk, dus dat vereist de nodige precisie. Het eindresultaat moet goed zijn, want de klant betaalt ervoor. We leveren dus een strak product op. Het is een leuk, maar een enorm karwei, haha! Je kunt dit werk niet op de automatische piloot doen. Gelukkig ben ik graag met mijn handen bezig.

Ingrid / Manuele afwerking

Productie

Als machine-operator op de cacheerafdeling voorzie ik onze presentatieproducten van een mooi laagje: letterlijk en figuurlijk. Karton kan worden omplakt met verschillende materialen. Ik houd daarbij de machine én het eindresultaat scherp in de gaten. De machine heeft een hoge capaciteit en kan een stapel van 7 meter karton per uur verwerken. Dat vind ik behoorlijk indrukwekkend. Ook de kwaliteitscontrole behoort tot mijn taken. Het product mag niet beschadigd zijn en de hoekjes moeten mooi afgewerkt zijn. Elke order is anders. Dat betekent goed lezen wat er gemaakt moet worden en de machine zeer nauwkeurig afstellen.

Ricky / Machine-operator

Fulfilment

Als laatste schakel in het proces voel ik me heel verantwoordelijk om de producten netjes en correct te verpakken en te verzenden. De producten passen exact in de op maat gemaakte verpakkingen. Bij de doos stop ik ook een begeleidend schrijven voor de klant. En uiteindelijk na de laatste check wordt de doos dichtgeplakt en voorzien van een verzendlabel.

Yvonne / Productiemedewerker

Back To Top