3-Slags ringband met magneetsluiting - Venttri
skip to Main Content
Maatwerk presentatieproducten voor bedrijven en organisaties
Drieslags ringmap met stansvorm 1
Drieslag ringmap met stansvorm 2
Drieslag ringband met stans 3

3-Slags ringband met magneetsluiting

3010095

Een 3-slags ringband met magneetsluiting in A5 formaat. Zijn exclusieve uitstraling dankt deze drieslags ringband aan het diepzwarte karton in combinatie met een felgroene stans in de vorm van de letter F. Twee contrasten die elkaar prachtig versterken. De bijzondere stansvorm maakt deze bedrukte ringband echt uniek.  U wilt uw bedrijfslogo er letterlijk laten uitspringen? Via een speciale stansvorm kunt u dat realiseren.

Deze ringmap blijft keurig gesloten dankzij toevoeging van een blinde magneetsluiting. De A5 bedrukte ringmap heeft een 2 rings D mechaniek en een extra kartonnen insteekvak op het achterplat. De map heeft dus verschillende functionaliteiten.

Als u een speciale ringband of 3-slags map zoekt, dan ben u bij ons aan het juiste adres. Als ringmap experts kunt u met ieder vraagstuk bij ons terecht. Uw bedrukte ringbanden maken we helemaal in uw huisstijl en conform uw gebruikerswensen. Wat wilt u kwijt in uw 3-slags ringband? Afhankelijk van de inhoud kiezen we het soort en formaat ringmechaniek. Wilt u losse brochures of documenten insteken? Ook daarvoor vinden we een oplossing.

En natuurlijk draait het bij een 3-slags ringband om de details. Ter verhoging van het gebruiksgemak kunnen we diverse items toevoegen die uw map nèt wat specialer maken. Denk daarbij aan een visitekaartvenster, insteekvak, rugvenster, grijpgat of nikkel sierhoekjes ter bescherming. Bekijk de voorbeelden hier: Extra opties.

Venttri is specialist in presentatieproducten, van bedrukte ringbanden tot luxe presentatiekoffers met schuiminterieur.  We gaan daarbij uit van uw wensen: er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Het ontwerp voor de bedrukte 3-slags ringband kunt u zelf aanleveren, op basis van onze werktekening. Uiteraard kunnen we het ontwerp ook voor u verzorgen, geen probleem. Wij smelten vakmanschap, creativiteit en intelligente technologie ineen en maken zo vanuit onze productielocatie in Goirle  (NL) overtuigende presentatieproducten, voor bedrijven en organisaties.

Wilt u meer weten over dit product?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back To Top