Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties
scharnierdoos met reliëfdruk
scharnierdoos met reliëfdruk
scharnierdoos met reliëfdruk
scharnierdoos met reliëfdruk

Scharnierdoos met reliëfdruk

231182
Deze luxe, stevige doos, uitgevoerd met een blind verwerkte magneetsluiting, is met precisie omplakt met wit papier met linnenstructuur, wat resulteert in een tijdloze uitstraling.

Het design van de doos is bewust eenvoudig gehouden, waardoor de verfijnde details des te meer in het oog springen. Een uniek aspect van deze doos is de witte zeefdruk op de voorkant, waardoor de tekst op een subtiele, maar onmiskenbaar elegante manier naar voren komt. Deze verfijning maakt dat de doos een subtiele blikvanger is.

Vervaardigd uit stevig karton, benadrukken de scherpe en strakke vouwlijnen de kwaliteit en het vakmanschap waarmee deze doos is gemaakt. Het materiaal is met uiterste precisie en zorg strak om de doos heen geplakt, wat bijdraagt aan de luxe uitstraling en het duurzame karakter van het product.

Deze linnen doos met reliëfdruk is niet slechts een verpakking, maar een statement van luxe en aandacht voor detail. Een perfecte keuze voor diegenen die hun producten op een bijzonder stijlvolle manier willen presenteren of bewaren.

Bent u geïnspireerd door deze scharnierdoos? Bekijk onze pagina Scharnierdoos voor de mogelijkheden

Wilt u meer weten over dit soort producten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back To Top