Luxe verpakking - Venttri
skip to Main Content
Maatwerk presentatieproducten voor bedrijven en organisaties
Luxe verpakking 1
Luxe verpakking 2
Luxe verpakking 3
Luxe verpakking 4
Luxe verpakking 5
Luxe verpakking 6

Luxe verpakking

140692

Een luxe verpakking /opberger, geschikt voor het opbergen van bijvoorbeeld brochures of documentatiemateriaal. De binnendoos heeft een rechthoekige uitsparing, waardoor de inhoud er eenvoudig uitgehaald kan worden. Deze luxe verpakking is voorzien van een 5/4 bedrukking en krasvast mat laminaat, wat minder gevoelig is dan het traditionele mat laminaat. Door toevoeging van een blinde magneetsluiting blijft de verpakking keurig gesloten tijdens het vervoer.

Luxe verpakkingen, zoals presentatiedozen of presentatiekoffers zijn de ideale middelen om iets te presenteren of op te bergen. In samenspraak met u ontwikkelen we uw doos of koffer, helemaal volgens uw smaak. U zoekt een echte eyecatcher? Laten we samen aan de slag gaan!

Scharnierdozen vormen een belangrijk onderdeel van het uitgebreide productportfolio van Venttri. Uw product(en) krijgt extra cachet in een doos met scharnierend deksel, omplakt met drukwerk. Door het omplakken van karton creëren we stevigheid en krijgt een verpakking of geschenkdoos een exclusieve look. De omslag van een scharnierdoos is uit één geheel gemaakt. De doos scharniert aan de korte of lange zijde. Een dergelijke luxe verpakking wordt meestal uitgevoerd met een geïntegreerde magneetsluiting.

Denk ook eens aan deze optie: met een schuim- of foaminterieur presenteert u losse elementen elegant samen in één presentatie box. Het schuiminterieur biedt stevigheid, houdt de inhoud op z’n plek en geeft het product extra uitstraling.

De verpakkingen, geschenk- en presentatiedozen van Venttri zijn in tal van uitvoeringen beschikbaar. Een van de mogelijkheden is een scharnierdoos.

We ontwikkelen en maken bijzondere verpakkingen op maat. Op basis van onze werktekening kunt u zelf het ontwerp aanleveren. Wilt u liever dat wij aan de slag gaan met een fraai design? Dan is dat natuurlijk geen probleem, dat doen we graag voor u. We smelten vakmanschap, creativiteit en intelligente technologie ineen en maken zo vanuit onze productielocatie in Goirle  (NL) overtuigende presentatieproducten, voor bedrijven en organisaties.

Wilt u meer weten over dit product?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back To Top