Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties
Tapijtstalen in doosband
Tapijtstalen in doosband
Tapijtstalen in doosband

Tapijtstalen in een luxe doosband

220716
Deze fraaie doosband met tapijtstalen is een waar pronkstuk, met pompons die zorgvuldig gerangschikt zijn op kleur, waardoor een schitterend verloop ontstaat. Het is niet alleen een visueel aantrekkelijke presentatie, maar ook een praktische oplossing om uw kleurvariëteiten overzichtelijk te tonen.

Bij het openvouwen van de box onthult het interieur twee dozen met deksel, elk gevuld met een kleurrijke set pompoms. Op de openslaande klep prijken de kleurreferenties, die corresponderen met de nummers op de pompoms. Deze nummers zijn d.m.v. tampondruk op de pompoms gedrukt. Deze doordachte organisatie maakt het gemakkelijk om de gewenste kleurvariant te vinden.
De box sluit met behulp van blind verwerkte magneten, wat niet alleen voor een elegante afwerking zorgt, maar ook voor een stevige sluiting. De doos is bekleed met papier en omhuld met een laminaat met een linnen structuur, waardoor de presentatiebox niet alleen beschermd is, maar ook een luxe uitstraling heeft.
Venttri tilt uw presentatie naar een hoger niveau met onze unieke presentatie-oplossingen. Laat uw tapijtstalen schitteren en neem vandaag nog contact met ons op. Ontdek hoe we uw producten op een opvallende en geraffineerde manier kunnen presenteren en verwerken in de gewenste maat of vorm.

Voor meer informatie over de technieken die we gebruiken, bekijk onze pagina over vloerstalen verwerking.

Wilt u meer weten over dit soort producten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back To Top