Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Glashelder, stevig en robuust

Acrylaat

acrylaat deksel
Back

Acrylaat heeft het effect van glas, maar is een steviger en een duurzamere variant dan glas. Dit materiaal heeft eindeloze mogelijkheden die we hieronder in het kort aan u uitleggen. Presenteer uw product op een subtiele en chique manier en volledig op maat gemaakt door Venttri.

Drukwerk op Plexiglas / acrylaat

Plexiglas / acrylaat is een stevig, duurzaam kunststof verkrijgbaar in matte en glasheldere, transparante varianten in verschillende diktes en kleuren. Het is niet alleen een relatief goedkoop materiaal maar ook nog eens een milieubewuste keuze. Venttri gebruikt namelijk Greencast plaatmateriaal wat 100% gerecycled is. Wij kunnen full color drukwerk direct op de plaat printen. Wanneer er rechtstreeks op dit materiaal geprint wordt krijgt u haarscherpe kwaliteit prints. Je kunt ervoor kiezen om de print transparant te houden of d.m.v. printen op een witte achtergrond zodat de print dekkend wordt. Verder kan het presentatiemiddel uitgebreid worden met nikkel schroefjes, busschroeven en luxe draaislotjes. Venttri kan zelfs een structuur aanbrengen op dit materiaal. Zo maken wij uw product helemaal naar wens passend bij uw presentatie.

Presentatieproducten in Plexiglas

Wanneer u bijvoorbeeld een stalenkap wilt om stoffen te presenteren die wat zwaarder zijn (meubelstoffen of stoffen voor zonwering), kan acrylaat de juiste keuze zijn. Het is steviger dan een kartonnen stalenkap. Hoekjes blijven mooi strak, drukwerk blijft jarenlang mooi en het is UV bestendig. En dat niet alleen, er kunnen ook nog verschillende technieken toegepast worden met dit materiaal. De mogelijkheden zijn eindeloos. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Venttri van idee tot eindproduct

Een optie is dit materiaal te gebruiken voor bijvoorbeeld een box of alleen de deksel van de box om een luxueus product ten toon te stellen. Het materiaal is bestand tegen vocht en kan in verschillende vormen gemaakt worden. Het kan worden verlijmd of gebogen. Het is sterker en lichter dan standaard glas. Het is beter bestand tegen een stootje of een tik en kan zelf zwaarder materiaal dragen dan glas. Dat maakt het bruikbaar voor bijna alle producten om ten toon te stellen.
Stel je voor: een zwarte display in hoogglans bedrukt met uw logo waar uw product op een voetje staat te pronken. Dan komt uw product wel heel erg mooi tot zijn recht. Zeer chique!
Kortom Venttri denkt graag met u mee om uw product dé aandacht te geven die het verdient.

Vragen over een product?

Onze medewerkers helpen u graag verder.

Neem contact op of bel +31 13 530 80 50

Get inspired

Voorbeelden presentatieproducten van Acrylaat

Stalenkap van gerecycled acrylaat met een weg te draaien hanger
Winkeldisplay van plexiglas
Back To Top