Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Nieuwe naam voor Maxximap: Venttri

Goirle (NL) – Vanaf 26 maart gaat Maxximap verder onder de vlag ‘’Venttri’’. De nieuwe naam weerspiegelt de ontwikkelingen die het bedrijf de afgelopen decennia heeft doorgemaakt: van mappen-producent naar specialist op het gebied van maatwerk presentatieproducten. Daarnaast sluit de naam Venttri beter aan bij de groeiende internationale activiteiten.

Presentatieproduct als mini-vitrine

De naam Maxximap, die de productnaam ‘’map’’ in zich draagt, past niet meer bij het brede assortiment dat het bedrijf biedt. Bas van Lierop, algemeen directeur: ‘’We maken jaarlijks veel maatwerk ringbanden en mappen, en blijven dat in de toekomst ook zeker doen. Maar we zijn ons de afgelopen jaren steeds verder gaan specialiseren in het ontwikkelen en vervaardigen van complexe presentatieproducten. De naam Venttri past hier veel beter bij. Het is een unieke naam, die onder andere te associëren is met het woord ‘vitrine’. Wij zien namelijk elk presentatieproduct als een mini-vitrine die een bedrijf of organisatie op een unieke manier onder de aandacht brengt.’’

Met de nieuwe naam kan Venttri haar verhaal internationaal beter communiceren. In het Engels heeft het woord ‘’map’’ de betekenis van ‘’kaart’, wat voorheen verwarring kon veroorzaken over de bedrijfsactiviteiten.

Onderdeel van maakindustrie

Klanten en consumenten krijgen dagelijks in on- en offline communicatie te maken met een grote hoeveelheid merken, producten en boodschappen. Voor bedrijven en organisaties is het daarbij de kunst om op te vallen. Het is dan ook de missie van Venttri, als exponent van de Nederlandse maakindustrie, om tastbare maatwerk presentatieproducten te vervaardigen die de aandacht weten te vangen. Door de jaren heen heeft het team van medewerkers hierin een uitgebreide expertise opgebouwd. Continue investeringen in het moderne machinepark zorgen ervoor dat Venttri kan blijven inspelen op de variëteit aan individuele klantbehoeften.

Over Venttri

Met vakmanschap, creativiteit en intelligente technologie maakt Venttri in Goirle (NL) overtuigende presentatieproducten, voor bedrijven en organisaties. Van ringbanden met logo tot customized presentatiekoffers: Venttri maakt ze 100% op maat en met maximale toewijding.

De unieke samenwerking met zusterbedrijf Maxxisample in Tsjechië maakt Venttri ook voor bedrijven in de interieurbranche de juiste partner. Maxxisample is uitgerust met alle belangrijke verwerkingstechnieken die nodig zijn voor de verwerking van stalen.

Back To Top