Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Optimaal zichtbare stoffen

De innovatieve SeeMore® techniek

Seemore patent

Bent u op zoek naar een innovatieve manier om honeycomb stalen te presenteren waarbij meer van de stof zichtbaar is en het patroon naadloos doorloopt aan de bovenkant? Maak kennis met de SeeMore® techniek van Venttri. Met deze revolutionaire methode is er geen zichtbare tape meer nodig om de twee stoffen bij elkaar te houden. Dit resulteert in een groter zichtbaar oppervlak aan de bovenkant, wat zorgt voor een esthetisch aantrekkelijker en strakker ogend eindproduct.

Wat maakt de SeeMore® techniek zo uniek?

  1. Esthetisch aantrekkelijker en strakker ogend eindproduct: Dankzij onze nieuwe methode is er geen zichtbare tape meer nodig bovenop het staaltje om de twee stoffen bij elkaar te houden. Hierdoor is er meer stof zichtbaar aan de bovenkant, wat zorgt voor een esthetisch aantrekkelijker en strakker ogend eindproduct.
  2. Verbeterde zichtbaarheid van stoffen: SeeMore maakt gebruik van een slim ontworpen displaymechanisme dat stalen op een aantrekkelijkere manier toont. Hierdoor kunnen klanten gemakkelijker kiezen uit het assortiment zonder dat er een storende tape over de stoffen geplakt zit.
  3. Optimale gebruikservaring: Klanten kunnen stoffen nauwkeurig vergelijken en de details van elk materiaal beter beoordelen, wat resulteert in een beter geïnformeerde beslissing.

SeeMore® stalenverwerking voor Honeycomb stalen

Get inspired

Seemore patent
honeycomb Seemore magneet bovenzijde
honeycomb Seemore magneet zijkant

Vragen over een product?

Onze medewerkers helpen u graag verder.

Neem contact op of bel +31 13 530 80 50

Back To Top