skip to Main Content
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Stalenverwerking

Stalen presentaties

Venttri’s zusterbedrijf, Maxxisample in Tsjechië, is specialist op het gebied van stalenverwerking. Samen bieden Venttri en Maxxisample u het complete traject. Van idee tot eindproduct: One-Stop-Shopping.

Meer weten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Op maat gemaakt in uw huisstijl

Professionele uitstraling

Stijlvol presentatieproduct

Alles over dit product

Stalenverwerking

Van stansen/snijden tot verzamelen

Venttri heeft alles in huis om voor u perfecte stalenboeken, collectieboeken of koffers te maken. Het zusterbedrijf van Venttri, Maxxisample in Tsjechië, kan de complete verwerking van de inhoud op zich nemen. Maxxisample beschikt namelijk over alle belangrijke verwerkingstechnieken die nodig zijn voor de perfecte verwerking van stalen.

Enkele voorbeelden:

 • Automatisch lijmen
 • Handafwerking
 • Koud stansen
 • Manueel snijden
 • Lasersnijden
 • Verticaal snijden
 • Verzamelen
 • Zagen
Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Verwerking van materiaalsoorten

Wij helpen u om een strakke en professionele presentatie te maken. Zowel in bundels, in een collectiekoffer, in een ringband met mechaniek, of op kaarten geplakt.
Ons machinepark is geschikt om vele materiaalsoorten te verwerken, o.a.:

 • Aluminium
 • Hout
 • PVC
 • Stoffen
Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Design door uzelf of Venttri

Uiteraard laten we uw presentatieproduct aansluiten op uw huisstijl en de complete collectie die u wilt tonen. Laat ons weten wat uw wensen zijn. Kijk voor de nodige inspiratie eens rond in ons Inspiratieboek.

Venttri team 6

Meer weten?

Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Maxxisample

Specialist in stalenverwerking

Voor de complete verwerking van stalen bent u bij Venttri’s zusterbedrijf Maxxisample aan het juiste adres. Maxxisample heeft de ervaring en het machinepark om voor u de volledige inhoud van stalenboeken, stalenkoffers of stalenhangers te verzorgen. Het gebouw heeft een oppervlakte van maar liefst 2400 m² en herbergt diverse productiehallen en een logistieke afdeling. Bij binnenkomst worden materialen van klanten (denk aan diverse soorten stoffen, hout, aluminium) geregistreerd via een barcodescanner. In het klantenmagazijn worden de materialen daarna op een veilige manier bewaard en opgeslagen. Om daarna verwerkt te worden tot bijv. staalkaarten, stalenhangers etc.

Verwerkingstechnieken

Lijmen – snijden – handafwerking

Elke productsoort heeft zijn eigen specifieke kenmerken die bekend moeten zijn voor een juiste verwerking van stalen. We beheersen en beschikken over specifieke technieken en zijn innovatief in onze oplossingen: uitneembare plisséstalen, verwerking van geweven houtsoorten of het verwerken van wandbekleding tot grote stalen.

Van stoffen tot hout en tapijt

Door Maxxisample verwerkt

Gordijnstoffen, tapijt, raamdecoratie, behang: deze producten moet je gewoon in het echt voelen en zien. Uw presentatieproject is bij Venttri en zusterbedrijf Maxxisample in de juiste handen. Met meer dan 35 jaar ervaring kunnen we spreken van vakmanschap op het gebied van stalenproducties.

Meer mooie voorbeelden

Neem gerust een kijkje bij onze productvoorbeelden.
Bekijk meer

Back To Top