Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties

Nieuwe collectie.

Home Made By

Home Made By collectie 2
Back

De vraag

In opdracht van Home Made By (en met trots) heeft Venttri de presentatie van vrijwel de gehele nieuwe collectie technisch vormgegeven en geproduceerd. Home Made By is een collectiemerk en een jonge telg in de interieurbranche.

De uitvoering

Het project omhelsde het volledige fulfilment traject, van de ontwikkeling van de presentatiemiddelen, tot de bevoorrading van het groeiende netwerk van Home Made By-winkels (circa 80). Op de productielocatie van Venttri in Goirle werden de gordijn-, behang-, jaloezie-, verf- en tapijtstalen geplakt op moodboards. De aangeleverde behangrollen werden op maat gesneden en tweezijdig vervaardigd. Stijlvolle behangkaarten in 129 soorten waren het resultaat.

Ook de stalen van raamdeco-producten zoals dupli en plissé werden verwerkt op kaarten. Op die manier kunnen de aangesloten winkels op een aantrekkelijke en overzichtelijke manier de collectie aan de klanten tonen, met uitneembare stalen. Tevens zijn er gordijnkappen in de kleuren goud, wit en zwart geproduceerd zodat de gordijncollectie op een onderscheidende manier vormgegeven wordt. Robuuste MDF boxen met deksels, die naadloos aansluiten op de huisstijl van Home Made By, maken de collecties overzichtelijk, handzaam en draagbaar.

Ervaring van de klant

Yoka Stada, Design Manager: We begonnen met Venttri aan een zeer ambitieus project om 80 winkels te voorzien van nieuwe presentatiemiddelen. Door het directe contact, het samen zoeken naar oplossingen en de inzet van Venttri, werd het een succesvol traject. Boven alles staat de ervaring dat Venttri op cruciale momenten ons nooit liet vallen! We slaan met dit bedrijf vol vertrouwen de weg in van nieuwe producten en het fijnslijpen van onze eerste editie.

Back To Top