Ga naar hoofdinhoud
Maatwerk presentatieproducten en stalenverwerking voor bedrijven en organisaties
Maatwerk doos met deksel met map met grijpgat
Maatwerk doos met deksel
Maatwerk doos met deksel

Maatwerk luxe doos met deksel en vakverdeling

231013
Wij introduceren met trots een recent ontwikkeld product van Venttri: de maatwerk luxe doos met deksel, een inspirerende toevoeging aan onze portfolio.

De doos is afgewerkt met een verfijnde glanzende linnenstructuur in laminaat, wat niet alleen een luxe oogt, maar ook de duurzaamheid verhoogt. Vervaardigd uit stevig karton van 3 mm dik, biedt het een solide bescherming aan de inhoud.

Het interieur, uitgevoerd in zwart karton, is zorgvuldig gemaakt om de doos te verdelen in diverse vakken. Deze compartimenten zijn ideaal voor het opbergen en presenteren van elk component. Deze doos met deksel is gemaakt voor tuinmeubelstalen. Een vakverdeling voor op maat gesneden tegels en houten planken, klosjes met touw voor de assemblage van de meubelen, en een compact mapje met voorbeeldontwerpen van de meubels.

Met dit product biedt Venttri een elegante oplossing voor de presentatie van uw producten in een doos met deksel. De luxe doos overstijgt de traditionele verpakking en transformeert het in een statement van kwaliteit en stijl.

Bent u geïnspireerd door deze Doos met deksel? Bekijk onze pagina Doos met deksel voor de mogelijkheden.

Wilt u meer weten over dit soort producten?
Laat ons gerust weten hoe we u kunnen helpen.
Informatie aanvragen

Back To Top